Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emisiune Ortopedica pe SanatateaTV

ro

14 Apr, 2010 15:46 987 Marime text

Sănătatea TV difuzează în premieră o emisiune ce oferă informaţii actuale şi utile

pentru pacienţii imobilizaţi şi persoanele care le oferă acestora îngrijire

Sănătatea TV difuzează, în exclusivitate pe internetul românesc, o emisiune dedicată dispozitivelor de îngrijire la domiciliu, utilităţi ce oferă o viaţă mai bună pacienţilor imobilizaţi. Emisiunea, realizată cu sprijinul ORTOPEDICA, poate fi urmărită, începând cu 14 aprilie 2010, pe http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/viata-sanatoasa/dispozitivele-de-ingrijire-la-domiciliu-o-viata-mai-buna-pentru-pacientii-imobilizati.

Viaţa pacienţilor care au suferit diferite infirmităţi, dar şi a celor care îi îngrijesc poate fi îmbunătăţită cu ajutorul dispozitivelor prezentate în cadrul emisiunii. ORTOPEDICA oferă o gamă largă de dispozitive moderne de îngrijire la domiciliu, printre care se numără: patul cu reglare electrică pentru utilizări clinice, salteaua anti-escare, dispozitivul de transport şi ridicare sau concentratoarele de oxigen.

Utilizat pentru efectuarea terapiei cu oxigen la domiciliul pacientului, concentratorul de oxigen se distinge prin siguranţă şi întreţinere uşoară. Datorită aplicării tehnologiei de ultimă oră şi a componentelor electronice utilizate, concentratorul de oxigen oferă performanţe ridicate la un nivel foarte scăzut al zgomotului (sub 45 dB). La fiecare utilizare se asigură o concentraţie constantă de oxigen.

Destinat utilizării în încăperile de locuit, dispozitivul pentru transport şi ridicare persoane cu invaliditate temporară şi permanentă oferit de ORTOPEDICA prezintă o multitudine de avantaje în ceea ce priveşte posibilităţile de transfer al pacientului, o manevrabilitate uşoară şi deplină siguranţă. Calitatea materialelor şi a execuţiei îl situează la nivelul cerinţelor Comunităţii Europene.

Salteaua anti-escare este destinată pacienţilor cu pericol moderat de decubit. Dispozitivul cuprinde o saltea pneumatică din material plastic impermeabil, având o structură celulară împărţită în două grupuri, care sunt umplute alternativ cu aer de către o pompă electrică, rezultând astfel o mişcare de vibraţie. Zonele de presiune ale saltelei anti-escare de la ORTOPEDICA se modifică la fiecare 5 minute, ceea ce facilitează circulaţia sanguină şi determină reducerea presiunii în zonele sensibile ale corpului pacientului.

Gama de paturi pentru utilizări clinice cu reglare electrică îndeplineşte cu succes toate nevoile pacienţilor, oferind un bun confort pentru utilizator, dar şi posibilităţi de manevrare optime pentru persoana care îi acordă îngrijire. Soliditatea şi rezistenţa se îmbină perfect cu un design plăcut, calitatea deosebită a materialelor şi a execuţiei situându-l la nivelul cerinţelor Comunităţii Europene. ORTOPEDICA este o soluţie rapidă pentru cei care au nevoie la domiciliul lor de diverse produse de îngrijire.

Prin difuzarea acestei emisiuni, SănătateaTV.ro doreşte să vină în sprijinul pacienţilor imobilizaţi, cât şi al persoanelor care, zilnic, le oferă acestora îngrijire. Emisiunea anunţă noutăţile în domeniu şi, mai ales, oferă informaţii detaliate despre facilităţile de care pot beneficia pacienţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii