Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ernest vine la Kanal D, intr-un nou reality show cu detectivi

ro

26 Jun, 2010 20:37 2159 Marime text
img_8544_1.jpgBucuresti 25 iunie 2010 - Dupa o pauza de aproximativ jumatate de an, Ernest revine, din 9 iulie pe micile ecrane, cu un nou reality show la Kanal D - "Ochii din Umbra", difuzat in fiecare vineri seara de la 20:30.

Recunoscut pentru experienta sa in dezlegarea unor mistere in cuplu, Ernest vine acum intr-un reality show mult mai complex care prezinta situatii de viata diferite cu care se confrunta oamenii in viata de zi cu zi: la serviciu, in cuplu sau in familie. "Ma bucur ca am fost ales sa prezint aceasta emisiune care consider ca mi se potriveste perfect, tinand cont de cei 5 ani de experienta in realizarea de emisiuni de tip reality show dar si de studiile mele la Scoala de detectivi Particulari" declara Ernest.

Incepand din 9 iulie, in fiecare vineri seara de la 20:30, Ernest impreuna cu un detectiv particular vor investiga cazuri care mai de care mai diferite: de la angajator care vrea sa-si testeze angajatul, la soacra care vrea sa-si verifice nora sau la parintii care vor sa isi verifice copii. "Elementul de noutate al acestui reality show este faptul ca vom aborda diverse probleme cu care se confrunta oamenii in viata de zi cu zi si nu ne vom axa doar pe probleme de cuplu sau de familie." marturiseste Ernest

Pe Ernest il veti putea vedea, din 9 iulie, in fiecare vineri seara de la 20:30, numai la Kanal D!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii