Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In editia de duminica, 17 octombrie, de la ora 21.45, la Pro Tv Jojo primeste lectii de full contact de la Daniel Ghita, in "Serviciul Roman de Comedie"

ro

15 Oct, 2010 17:13 1603 Marime text
SRIMG_1862.jpgDuminica seara, de la 21.45, "Serviciul Roman de Comedie" de la Pro Tv isi pregateste fortele pentru a da piept cu primul roman care s-a calificat intr-o finala K1, Daniel Ghita. Luptatorul soseste in Casa PROporului si va fi luat la intrebari de Toni Grecu si Jojo, insa va avea parte si de situatii haioase: ii va da lectii de full contact frumoasei Jojo, va da mana cu Traian Basescu (Valentin Darie) si va arbitra o confruntare de zile mari intre Emil Boc (Claudiu Maier) si Victor Ponta (Iulian Postelnicu).

SRIMG_1808.jpgIn aceeasi editie, Adrian Nastase (Dragos Stoica) infiinteaza loja bloggerilor la Congresul PSD, pentru a amplifica prezenta partidului pe net si a contracara astfel criticile venite la adresa lor de la bloggerii celorlalte partide, iar Victor Ponta (Iulian Postelnicu) va explica de ce s-a rasturnat cu masina la raliu.

SRIMG_1803.jpgTot duminica seara, agentii "Serviciului Roman de Comedie" intra in apartamentul lui Sorin Ovidiu Vantu (Dragos Musat), care va face declaratii din dormitorul sau, cu microfoane in perna, plapuma si pereti, demonstrand ca e ascultat permanent de servicii. Iar Alina Plugaru (Jojo) va inaugura o rubrica de sport, "Fotbal si placere", in care se va intalni cu Emeric Jenei (Dragos Stoica), Lucescu (Claudiu Maier) si Mitica Dragomir (Cristi Martin).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii