Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In editia de joi, 21 octombrie, de la 17.45, celebrul actor consacrat in serialul "Caracatita", Comisarul Cattani vine la "Happy Hour"

ro

20 Oct, 2010 12:57 1348 Marime text
4560324-afp___mediafax_foto-alberto_pizzoli_resize.jpgRenumitul actor si regizor italian, care in anii '80 devenea cunoscut in toata lumea datorita rolului comisarului Cattani din serialul "Caracatita", vine in Romania si se va afla joi seara, in direct, la "Happy Hour". Michele Placido vine sa vorbeasca de pe Happylica despre cele mai recente proiecte ale sale, despre celebritate, dar si viata personala.

Michele Placido se afla in Romania pentru a demara un proiect cinematografic despre Italia anilor '60 si imigratia italienilor in tara noastra. Placido a marturisit ca a ales sa colaboreze cu actorii si regizorii romani pentru ca a "remarcat noul val al cinematografiei romanesti".

Michele Placido s-a nascut pe 19 mai 1946, in Ascoli Satriano, Italia, intr-o familie cu opt copii. La cei 64 de ani, se poate mandri cu foarte multe filme de televiziune, dar si cu o intensa activitate de regizor (semneaza peste 10 filme in aceasta calitate). Anul 1983 este cel care marcheaza pentru Placido inceputul celebritatii pe plan mondial odata cu interpretarea magistrala a comisarului Corrado Cattani din serialul "Caracatita" ("La Piovra"). Interesant este faptul ca a devenit atat de cunoscut cu un rol de comisar de politie, iar in tinerete el insusi a lucrat in politia italiana, la care a renuntat insa pentru a se dedica actoriei. Michele Placido are 5 copii: 3 cu fosta sotie, unul dintr-o relatie extraconjugala, nascut cand el inca mai era casatorit, iar al cincelea copil l-a avut la 60 de ani, in 2006.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii