Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luni, 11 aprilie - LOL, cea mai noua emisiune cu Greeg si Onuc, numai la MTV!

ro

10 Apr, 2011 16:38 1037 Marime text
Luni, 11 aprilie, la MTV debuteaza "LOL", cea mai noua emisiune marca MTV ce va fi difuzata in direct intre orele 13:00 si 15:00. Emisiunea este prezentata de Dj-ii ProFM Greeg si Marius Onuc si se va transmite in fiecare zi, de luni pina vineri, la MTV. Cei doi DJ ProFm vor avea drept invitati cei mai tari artisti din lumea muzicii, vor difuza cele mai noi si fresh videoclipuri si vor aduce in discutie cele mai mediatizate subiecte.

" Suntem foarte incantati ca vom putea prezenta o emisiune la MTV. Pentru noi este o adevarata provocare pentru ca este ceva cu totul nou. Speram sa ne descurcam cat mai bine si sa reusim sa ii tinem pe telespectatori cu ochii lipiti de televizor.", a declarat foarte entuziasmat Marius Onuc.

La fel de incintat de noul proiect este si DJ-ul ProFM, Greeg. "Avem o multime de surprize si de subiecte despre care vrem sa comentam, asa ca ii invitam pe toti telespectatorii MTV sa ne urmareasca si sa vibreze alaturi de noi, de luni pana vineri, de la ora 13:00, la LOL", a comentat DJ-ul ProFM, Greeg.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii