Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marti, 8 februarie, in show-ul de la Pro Tv prezentat de Catalin Maruta, Lembit Opik isi prezinta noua iubita in exclusivitate la "Happy Hour"

ro

07 Feb, 2011 23:39 1037 Marime text
Dupa ce a fost prezent in editia de debut "Happy Hour", pe vremea cand inca mai forma un cuplu cu Cheeky Gabriela, Lembit Opik revine la Pro Tv pentru a-si prezenta noua iubita. Fostul parlamentar englez vine marti in platoul "Happy Hour", direct de la Londra si insotit de cea care i-a cucerit inima. Cine este noua sa partenera de viata, Catalin Maruta va afla chiar de la cea care ii sta acum alaturi lui Lembit Opik.

Invitatul lui Maruta de la "Happy Hour" si Merily McGivern, noua sa iubita, s-au intalnit pentru prima oara la Ambasada Estoniei, iar el a invitat-o in oras chiar saptamana urmatoare. Ea este cu 24 de ani mai tanara decat Lembit Opik si este studenta la stiinte politice la Greenwich University din Marea Britanie. Merily spune ca habar nu avea cine este Lembit Opik atunci cand l-a cunoscut si ca este prima sa relatie serioasa, in vreme ce iubitul ei recunoaste ca pentru el aceasta relatie este ca o raza de soare dupa ploaie. Cei doi vor povesti marti la "Happy Hour" cum s-au cunoscut, ce i-a atras unul la celalalt, de ce nu ii deranjeaza diferenta de varsta, dar si ce planuri de viitor au.

Fostul parlamentar britanic a tinut prima pagina a presei internationale cu relatia pe care a avut-o cu Gabriela Irimia, una dintre surorile Cheeky Girls, de care insa s-a despartit in iulie 2008, dupa ce se logodisera si isi si anuntasera casatoria. La aproape 46 de ani, Lembit Opik si-a pierdut la ultimele alegeri locul din Parlamentul Britanic pentru electoratul din Montgomeryshire, asa ca s-a orientat inspre... stand up comedy! Un prieten jurnalist a fost cel care i-a dat ideea de a se orienta inspre stand up comedy, asa ca pe 3 iunie 2010 si-a facut debutul intr-un club de profil.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii