Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Columbeanu iubeste un alt barbat!

ro

07 Oct, 2010 18:27 1651 Marime text
Unadintre cele mai dorite femei de la noi a pus ochii pe un bărbat canimeni altul. Este actor şi a cucerit atât Turcia, cât şi România cuzâmbetul lui. Nimic nu o desprinde pe Moni Columbeanu de televizoratunci când apare EL - Ezel!

Divade la Izvorani nu trăieşte numai în palatul de cleştar. Are ceva încomun cu milioane de oameni din Turcia şi din România. Moni esteimpresionată de povestea serialului Ezel.Cum să nu îşi lipească ochiide ecran atunci când Kanal D difuzează serialul Ezel?! Moni crede cădestinul ei se aseamănă cu cel al actorului care a fermecat milioane defani.

Nu doar personajul în sine o fascinează pefrumoasa Monica, ci şi masinile scumpe, casele luxoase, hainele defirma si locurile minunate care sunt prezentate in serial.

Aseara, la Stirile Kanal D, prezentate deChristian Sabbagh, Monica ne-a vorbit despre cum a fost fermecata deactorulKenan Imirzalioglu, actorul care il interpreteaza pe Ezel, in serialulcu acelasi nume si frumisetea unei metropole care uneşte douăcontinente - Istanbulul.

Moni este un fan înrăit şi este sigură cănu va pierde nici un episod din povestea impresionantă a lui Ezel! Deasemenea, ea si-a exprimat dorinta de a-l intalni peKenan Imirzalioglu fie la venirealui in Romania sau chiar pe platorile de filmare din Turcia. Si aceastadorinta ii va fi probabil indeplinita in cel mai scurt timp.

Urmariti materialul video lahttp://stiri.kanald.ro/Stiri/Monden/moni-columbeanu-indragostita-de-ezel/sau descarcati filmuletul de la

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii