Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Natalia Mateut isi arata formele apetisante la MTV Euro Top 20!

ro

19 May, 2010 20:46 2805 Marime text
untitled-1_.jpgImbracata intr-un costum de baie de-a dreptul provocator bomba sexy, Natalia Mateut, prezinta joi, 20 mai, de la ora 09:00 cea mai noua editie MTV Euro Top 20!

_mg_5595.jpgTanarul fotomodel este deja obisnuit cu camerelor de filmat si obiectivele aparatelor de fotografiat, ea fiind prezenta la cele mai renumite prezentari de moda unde toti ochii sunt atintiti asupra ei. Vedeta Playboy a declarat ca a fost foarte incantata de propunerea facuta de MTV, mai ales pentru ca este o telespectatoare fidela a postului. "A fost o experienta foarte placuta pentru mine, o noua provocare pe care sper ca am trecut-o cu brio. Personal, imi doresc foarte mult sa am sansa de a lucra in televiziune, iar aceasta a fost o ocazie foarte buna pentru mine sa ma obisnuiesc cu acest mediu", a declarat Natalia cu un zambet fermecator. Desi este ocupata cu modelingul, activitate pe care Natalia o numeste doar un hobby, focoasa bruneta are grija sa nu isi neglijeze nici activitatile scolare. Ea frecventeaza cu regularitate cursurile si seminariile celor doua facultati la care este studenta si pe care le considera prioritatea numarul unu. Printre hobby-urile sale, se numara si placerea de a scrie, care a facut-o pe Natalia sa isi doreasca o colaborare cu o revista de moda sau beauty in care sa isi puna in evidenta talentul scriitoricesc.

Natalia Mateut, fiica dinamovistului Dorin Mateut este gata sa-i innebuneasca cu formele sale apetisante pe toti telespectatorii MTV joi, 20 mai, de la ora 09:00 numai la Euro Top 20!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii