Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Ochii din umbra" - un nou sezon incepe la Kanal D

ro

02 Feb, 2012 21:32 1602 Marime text

Din 5 februarie, Ernest revine cu un nou sezon al emisiunii "Ochii din umbra", in fiecare duminica de la ora 20.30, la Kanal D.

Aflata la al patrulea sezon, emisiunea "Ochii din umbra" prezinta telespectatorilor Kanal D noi povesti dramatice, in care Ernest va face radiografia "tradarii". Beneficiind de ajutorul unui detectiv particular, vedeta Kanal D investigheaza o noua serie de cazuri incitante.

"Noul sezon al emisiunii "Ochii din umbra" prezinta cazuri noi de amantlacuri care vor "topi" gerul de afara, veti vedea situatii care ne privesc si in care, unii dintre noi se regasesc. Va vom prezenta cazuri interesante si incitante pe care merita sa le urmariti. Datorita dumneavoastra, telespectatorilor nostri fideli, am ajuns la al patrulea sezon si tin sa va multumesc, pe aceasta cale, tuturor. " - marturiseste Ernest.

Sezonul patru al reality-show-ului "Ochii din umbra"debuteaza cu povestea a doi tineri indragostiti, George si Andra, care sunt pe punctul de a se casatori. Viitoare mireasa are insa o banuiala: viitorul ei sot pare sa aiba o relatie paralela cu o fata din orasul natal. Planurile lui sunt dejucate insa de investigatiile facute de echipa emisiunii "Ochii din umbra", la solicitarea parintilor Andrei, iar situatia ia o intorsatura inedita, chiar inainte de casatorie.

Va reusi George sa se casatoreasca cu Andra, asa cum planuise, sau parintii reusesc sa isi convinga fata ca George este doar un profitor?

Nu ratati noul sezon al emisiunii "Ochii din umbra", incepand din 5 februarie, in fiecare duminica, de la ora 20.30, la Kanal D.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii