Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe 7 martie, la Pro Cinema Razboiul dintre sotii Columbeanu dezbatut la "Crime Time"

ro

06 Mar, 2011 22:51 1935 Marime text
lasconi1_.jpg

Razboiul sotilor Columbeanu pentru custodia Irinei, fiica lor in virsta de 4 ani, a scos la iveala aspecte care au inflamat mass-media, dar si opinia publica. Inregistrarile postate pe internet de Irinel Columbeanu si declaratiile sale publice facute la sfirsitul saptaminii trecute dezvaluie aspecte nevralgice ale relatiei dintre cei doi, dar si cu micuta Irina.

Milionarul isi acuza fosta partenera de viata de "instabilitate psihica" si comportament violent cu Irina si cere decaderea acesteia din drepturile parintesti, in timp ce Monica a negat toate aceste acuzatii.

In editia din 7 martie a emisiunii "Crime Time" difuzata de Pro Cinema in direct de la ora 14:00 si care va putea fi urmarita si in reluare dupa Filmul de 10, Elena Lasconi si invitatele ei, profesor universitar, doctor in psihologie Ruxandra Rascanu si avocatul Mihaela Rotaru, vor lua in discutie cazul sotilor Columbeanu si implicatiile sale.

Doctorul in psihologie Ruxandra Rascanu va raspunde intrebarilor Elenei Lasconi legate de urmarile pe care le are abuzul fizic asupra evolutiei psihologice a unui copil. Detalii despre modul in care neglijenta si violenta fizica pot influenta negativ dezvoltarea fireasca a unui minor vor fi oferite telespectatorilor Pro Cinema de specialistul in psihologie in editia din 7 martie a emisiunii "Crime Time".

Razboiul dintre sotii Columbeanu, urmarit cu atentie de mass-media si public, a ajuns intr-o faza acuta dupa ce Irinel Columbeanu a acuzat-o public pe fosta sa partenera ca trateaza copilul "ca pe o carte de credit", iar micuta Irina i-a cerut tatalui "sa ii cumpere o alta mama", pentru ca nu o mai vrea pe Monica din cauza violentei sale, dupa cum se sustine in inregistrarile postate pe internet chiar de milionar.

Desi printr-un comunicat Monica isi arata indignarea in legatura cu felul in care a ales sotul ei sa lupte, justitia a inclinat balanta si de aceasta data in favoarea lui Irinel Columbeanu si a respins Monicai noua cerere de incredintare a Irinei.

Cite sanse ar putea avea pe viitor Monica in razboiul pe care il poarta in justitie cu Irinel Columbeanu, ce ar putea influenta hotarirea magistratilor astfel incit micuta Irina sa fie incredintata mamei sale si cum functioneaza mecanismele justitiei in astfel de cazuri - toate acestea sint intrebari la care va raspunde avocatul Mihaela Rotaru in editia din 7 martie a emisiunii "Crime Time" difuzata de Pro Cinema incepind cu ora 14:00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii