Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Proces de constiinta" la Kanal D

ro

19 Mar, 2010 13:48 4338 Marime text

kanal-d.jpgDin 29 martie de la ora 22.00, Kanal D lanseaza "Proces de constiinta", un nou reality-drama.

"Proces de constiinta" aduce in atentie cazuri reale, cutremuratoare, nerezolvate pana acum, situatii uitate sau peste care s-a asternut linistea, negasind solutionare.
Conflicte majore ale caror protagonisti sunt oameni obisnuiti, momente tragice prin care au trecut victimele, agresori care nu au fost niciodata pedepsiti, toate duc la confruntarea la scena deschisa, la "Procese de constiinta".
Criminali, violatori dar si victimele intamplarilor nefericite puse fata in fata cu agresorii vor face subiectul cazurilor pe care emisiunea "Proces de constiinta" le va prezenta, incercand solutionarea acestora.
Fara doar si poate tristetea, lacrimile, despartirile si regretele nu vor lasa neatinse sufletele celor implicati, fie ei agresori sau victime, iar procesele de constiinta vor fi vizibile in fiecare editie.
Emisiunea va debuta cu cazul de disparitie al unei fetite, de numai zece ani, care a plecat la scoala intr-o dimineata si nu s-a mai intors acasa. Asta se intampla in urma cu un an de zile. Se pare ca fetita ar fi fugit de teama tatalui care o ameninta ca o va pedepsi daca va lua note proaste la invatatura.
Mama ei o cauta fara incetare de un an de zile si totul pare in zadar iar sperantele parintilor ca isi vor revedea copilul se risipesc cu fiecare zi care trece. Familia lor s-a destramat, iar pentru mama, sotul a devenit cel mai aprig dusman. De la momentul tragediei, femeia a refuzat sa-si mai vada sotul, singurul raspunzator in viziunea ei pentru tot raul. Desi deseori isi imagineaza situatii infioratoare avand-o pe micuta ei drept protagonista, desi politia nu i-a dat defel de urma, iar apropiatii i-au dat de inteles ca ar fi cazul sa inceteze sa mai spere, mama simte si crede cu tarie ca fiica sa este inca in viata si asteapta undeva sa fie gasita si adusa acasa. Nu trece nici o zi fara ca parintii si rudele fetitei sa nu aiba procese de constiinta.
Asadar, vom urmari povestea traumatizanta a unui cuplu greu incercat, ii vom aduce pe parintii fetitei fata in fata si vom reconstitui firul tragediei care le-a distrus familia. Vom reda scene relevante din viata acestora, scene care au dus la nefericitul deznodamant - vom relua firul dramei si vom alcatui pentru telespectatori "filmul" evenimentelor.
Urmariti din 29 martie, "Proces de constiinta" in fiecare luni de la ora 22.00, emisiunea in care cazuri reale, nerezolvate isi cauta solutia, la Kanal D.

www.kanald.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii