Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, 16 octombrie, de la 10 00, la Pro Tv, Kristina Dragomir şi Ovidiu Buta dezvăluie în Ce se întâmplă, doctore? ce se poartă în materie de accesorii pentru păr

ro

14 Oct, 2010 17:36 1195 Marime text
img_kristina-dragomir.jpgIarna se apropie cu paşi repezi, iar sâmbătă, de la 10:00, într-o nouă ediţie a emisiunii Ce se întâmplă, doctore? telespectatoarele emisiunii vor putea afla care este trendul pe care trebuie să-l urmeze în materie de pălării, căciuli, bentiţe sau cordeluţe. Majda, interpreta Nadirei din telenovela Iubire şi onoare, difuzată ACASĂ, sfătuită de doi experţi în domeniu, Kristina Dragomir şi Ovidiu Buta, va dezvălui care sunt modelele în vogă.

Ca şi în modă, un nou trend capătă din ce în ce mai mult teren printre cei care aleg să trăiască sănătos - raw food. Deşi puţini şi-ar fi putut imagina că supele, pastele, pizza sau prăjiturile pot fi preparate fără aragaz sau cuptor, adepţii hranei fără foc experimentează deja acest tip de alimentaţie, perfectă şi pentru cei care doresc să scape şi de câteva kilograme. Acest mod de viaţă însă nu este potrivit pentru persoanele cu probleme gastrice şi pentru femeile însărcinate.

La ora actuală, terapiile SPA nu cunosc jumătăţi de măsură şi se folosesc de temperaturile extreme pentru a obţine rezultatele mult dorite de reprezentantele sexului frumos: detoxifiere, revigorare şi combaterea celulitei. În ediţia din 16 octombrie a emisiunii Ce se întâmplă, doctore?, prezentată de Oana Cuzino, telespectatorii Pro Tv vor afla cât este de solicitat organismul în timpul saunei, a duşurilor alternative, a masajelor cu gheaţă sau a băilor de aburi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii