Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, 9 octombrie, de la 10 00, la Pro Tv, Dana Rogoz, Iuliana Luciu şi Ioana Scărlătescu vin cu idei de petrecere a timpului liber, în Ce se întâmplă, doctore?

ro

07 Oct, 2010 19:08 2702 Marime text
IMG_4693.jpgChiar dacă a venit frigul,pasiunile nu trebuie lăsate să aştepte până la vară. În ediţia din 2 octombriea emisiunii Ce se întâmplă, doctore?,difuzată de Pro Tv de la 10:00, Dana Rogoz, Iuliana Luciu şi Ioana Scărlătescu aratătelespectatorilor câteva dintre modalităţile lor de petrecere a timpului liber.

IMG_4615.jpgSpre exemplu, Dana Rogoz, Andreea din serialul Moştenirea, se relaxează dupăfilmări pictând, iar Iuliana Luciu, Lămâia, din acelaşi serial, a descoperit ceminunăţii pot să-i iasă din mâini la un curs de aranjamente florale.

IMG_8109.jpgNicicolega lor de pe platourile de filmare ale serialului Moştenirea, IoanaScărlătescu, nu se lasă mai prejos când vine vorba să-şi aleagă pasiunile, şi,după ce a făcut cursuri de dans cu Mihai Petre, vrea să descopere şi secreteletangoului argentinian.

Ioana_Scarlatescu-Iuliana_L.jpgŞi pentru că sportul este undomeniu care se reinventează în permanenţă, în aceeaşi ediţie a emisiunii, OanaCuzino testează cele mai noi trei forme de mişcare care au apărut şi înBucureşti.

_MG_7139.jpgOana a încercat o oră de sărit cu coarda alături de CătălinZmărăndescu, a mers la un curs de aerial yoga, apărut în SUA acum un an şi la ooră de fitness cu flexi-bar. Prezentatoarea emisiunii va vorbi pe larg, înediţia din 9 octombrie, despre beneficiile acestor sporturi ce pot fipracticate şi în sălile din Bucureşti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii