Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SanatateaTV lanseaza un nou concurs Castiga frumusetea care te inspira

ro

15 Apr, 2010 15:35 882 Marime text

Sănătatea TV, împreună cu dr. Cristian Niţescu, medic prima chirurgie estetică, organizează a doua ediţie a concursului „Câştigă frumuseţea care te inspiră!". Orice femeie cu vârsta de minim 18 ani se poate înscrie în competiţie pentru a câştiga o operaţie de implant mamar cu silicoane, în valoare de 5000 de euro.

După succesul înregistrat la prima ediţie a concursului, în toamna anului 2009, organizatorii s-au gândit că este momentul pentru un nou premiu oferit femeilor. Competiţia se va desfăşura între 12 aprilie şi 11 iunie 2010, mecanismul fiind unul foarte simplu, ce oferă oricărei femei cu vârsta peste 18 ani posibilitatea de a câştiga sânii pe care şi-i doreşte. Tot ce trebuie să facă este să acceseze secţiunea destinată concursului de pe SănătateaTV.ro şi să se înscrie în competiţie, ataşând o fotografie format portret, de la bust în sus, şi o scurtă argumentare a dorinţei de a câştiga. Alegerea câştigătoarei se va face în urma voturilor primite pe site‑ul pe care are loc concursul.

Acesta se va derula în trei etape: înscrierea concurentelor (14 aprilie - 16 mai 2010), sesiunea de votare, la care poate participa orice utilizator al site-ului (15 mai - 8 iunie a.c.), anunţarea câştigătoarei operaţiei estetice de implant mamar (11 iunie 2010). Pagina concursului, www.sani-perfecti.sanatateatv.ro, este astfel concepută încât să ofere un acces facil şi o informare corectă asupra desfăşurării competiţiei: detalii cu privire la algoritmul concursului, formular de înscriere, informaţii despre dr. Cristian Niţescu, posibilitatea de a vizualiza fotografiile participantelor şi, bineînţeles, de a vota concurenta favorită. De asemenea, pagina concursului conţine şi informaţii despre ediţia anterioară, cu declaraţia fericitei câştigătoare.

Concurenta care va obţine cel mai mare număr de voturi va fi desemnată câştigătoarea concursului „Câştigă frumuseţea care te inspiră!" şi va beneficia de o operaţie de mărire de sâni efectuată de dr. Cristian Niţescu, un medic care acumulează peste 15 ani de experienţă în domeniul chirurgiei estetice. Valoarea acestui premiu este de 5000 de euro, sumă ce acoperă consultaţia medicală preoperatorie, toate analizele obligatorii preliminare operaţiei estetice, implanturile mamare cu gel siliconic, intervenţia chirurgicală şi asistenţa medicală post‑operatorie.

Pentru informaţii suplimentare:

Cristina Cuciureanu

PR Executive

Mobil: 0733.011.107

E-mail: planificare@sanatateamediagroup.ro

www.sanatateamediagroup.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii