Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SanatateaTV.ro lanseaza sectiunea „Cariere" - pentru toti cei interesati de un job intr-o televiziune online

ro

13 Apr, 2010 21:11 1131 Marime text
Pe Sănătatea TV.ro, în cadrul recent lansatei secţiuni Cariere, toţi cei interesaţi de un loc de muncă în domeniul presei online, mai exact a televiziunii online, pot aplica pentru job-ul dorit. SănătateaTV, prima televiziune online dedicată sănătăţii, oferă posibilitatea de a lucra într-un mediu antrenant, alături de un colectiv profesionist.

Oricine ştie că are calităţi de redactor, reporter, editor sau operator de imagine, PR Executive, specialist evenimente sau programator, este invitat să aplice, începând din 13 aprilie, pe http://www.sanatateatv.ro/cariere.

Prin acest demers, Sănătatea TV are ca scop, în primul rând, o mai bună selecţie a angajaţilor, deoarece persoanele care vor aplica sunt direct interesate de un loc de muncă în cadrul companiei. În al doilea rând, managerii SănătateaTV consideră că, prin lansarea aceastei secţiuni de Cariere, vor reuşi să asigure dezvoltarea echipei actuale, ajungând la un nivel european al calităţii serviciilor oferite.

SănătateaTV s-a lansat în octombrie 2007 ca prima televiziune online dedicată sănătăţii şi a reuşit, într-un timp scurt, să câştige încrederea şi aprecierea publicului căruia i se adresează. Prin prezentarea în cadrul emisiunilor a unor tratamente revoluţionare, a intervenţiilor moderne şi a sfaturilor specializate, televiziunea online a adus ştiinţa medicală mai aproape de oameni şi a reuşit să rupă bariera terminologiei medicale greu accesibile. SănătateaTV doreşte să echilibreze nevoile şi problemele medicale ridicate de public cu informaţii competente provenite direct de la experţii în măsură.

SănătateaTV reprezintă divizia online a Sănătatea Media Group, companie de comunicare şi relaţii publice specializată pe domeniul sănătăţii, ce oferă servicii de PR, organizări conferinţe de presă, lansări de produse, creare de imagine, design corporatist, organizări evenimente pe domeniul medical şi web management.

Pentru informaţii suplimentare:

Cristina Cuciureanu

PR Executive

Mobil: 0733.011.107

E-mail: planificare@sanatateamediagroup.ro

www.sanatateamediagroup.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii