Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stirile Kanal D - din 10 mai 2010, un nou concept, o noua infatisare

ro

22 Apr, 2010 14:50 1723 Marime text
poze-stiri-047_des.jpgBucuresti, 21 aprilie 2010. Din 10 mai, Kanal D lanseaza un concept de stiri diferit si inovator pe piata media din Romania. Noul jurnal, denumit "Stirile Kanal D", va intra de la ora 19.00 in confruntare directa cu cele mai importante emisiuni informative ale zilei.

Dupa trei ani de ascensiune pe piata din Romania, in care a reusit sa se pozitioneze in top trei televiziuni din Romania, Kanal D a acumulat forta si maturitatea sa intre cu stirile principale pe cel mai competitiv interval orar din piata, acolo unde concurenta pe stiri este cea mai puternica.

"Publicul de stiri este la ora 19:00 si, deoarece avem un concept nou in care credem si care are un potential de reusita pe piata din Romania, ne-am decis ca este momentul pentru schimbare. Suntem convinsi ca suntem pregatiti sa intram in competitie directa cu celelalte jurnale importante ale serii. Cu aceasta mutare ne propunem sa consolidam prime-time-ul si sa fim o alternativa viabila pentru publicul de stiri de la ora 19:00" declara Fatih Salis, project manager News Kanal D.

Conceptul "Stirilor Kanal D" inseamna un jurnal axat direct pe nevoile telespectatorilor, satisfacandu-le acestora atat nevoia de informatie, dar mai ales nevoia de emotie si sentimente. Subiectele sociale, politicice, economice si mondene vor fi acoperite dintr-o perspectiva aparte, prin ochii oamenilor a caror viata este influentata de acele evenimente

"Va fi un jurnal facut de oameni pentru oameni, cu stiri luate din viata, cu accent pe detalii, in care oamenii vor face stirile iar noi vom urmari viata din spatele stirilor. Vom fi interesati mai putin poate de stirea pur jurnalistica cu care publicul s-a obisnuit si ne vom focusa mai mult pe oameni si pe efectele stirii asupra vietii lor. Stirile sunt viata iar noi vrem sa aratam aceasta viata, cu bune si cu rele, cu emotii, lacrimi si zambete" detaliaza Fatih Salis, project manager News Kanal D

Noul concept de stiri pe care Kanal D se pregateste sa-l implementeze incepand de luni, 10 mai, de la ora 19.00, este o reteta de succes descoperita in Turcia in urma cu sase ani. Noua echipa de stiri Kanal D beneficiaza de mai bine de doua luni de experienta, sprijinul si expertiza unui grup de consultanti format din oamenii care au creat in Turcia acest concept. Formatul de stiri condus si produs de aceasta echipa a fost timp de sase ani lider de piata, nu numai in competitie cu stirile dar si cu orice alt program de pe acel interval orar.

"Echipa de consultanti ne va ajuta sa implementam noul stil de stiri pe care il propune Kanal D, iar achizitiile recente pe care le-am facut in echipa redactionala nu fac decat sa ne dea putere si incredere. De doua luni suntem in training intens si invatam zi de zi de la consultantii nostri cum sa facem din Stirile Kanal D noul format de stiri preferat de romani. In Stirile Kanal D se vor regasi toti telespectaorii, noi vom fi oglinda lor" a adaugat Fatih Salis, project manager News Kanal D

De luni, 10 mai 2010, incepand cu ora 19:00 va invitam sa descoperiti schimbarile si noul concept de stiri numai la "Stirile Kanal D".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii