Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatici cu lipici la Kanal D

ro

31 Mar, 2010 21:45 2841 Marime text

kanal-d.jpgDin 12 aprilie, de la ora 20.30, Kanal D aduce in premiera reality-show-ul Tatici cu lipici.

Florian Ghimpu, gazda emisiunii, a gasit niste tatici obisnuiti, foarte ocupati in viata de zi cu zi care de dragul copiilor lor au acceptat provocarea de a deveni dadace, cu acte in regula.

Principiul de capatai ce sta la baza show-ului este ca "toate regulile sunt facute pentru a fi incalcate" astfel ca taticii trec prin o serie de "transformari" pentru ca asemanarea lor cu o femeie sa fie de netagaduit.

Ce stiu copiii despre aceasta provocare? Micutii au aflat ca va veni la ei acasa o dadaca si, daca vor fi ascultatori si cuminti, vor primi tot felul de premii. In nici un caz micutii nu banuiesc ca de fapt "dadaca" este chiar taticul lor.

Astfel, reteta emisiunii este: se ia una bucata tatic tinerel, ocupat din plin cu serviciul dar, in acelasi timp, dornic sa isi petreaca timpul cu copii sai, se "transforma" din cap pana-n picioare, devenind o veritabila doamna, cam la 50 de ani, cocheta, jucausa si iubitoare de copii care intra in casa copiilor in ideea de a avea grija de ei timp de doua zile. Grija "ei" majora este aceea de a nu fi recunoscuta, de a nu se da de gol sub nici un forma, cu nici un gest din cele pe care micutii le-ar putea recunoaste, stiindu-le de la taticul lor.

Daca vor reusi taticii sa fie cu lipici pentru micutii lor si sa se transforme intr-o adevarata ‘mega nanny", vom vedea din 12 aprilie.

Nu ratati "Tatici cu lipici" aflati in "misiune" secreta, "sub acoperire" care au curajul sa experimenteze postura de dadaca, vin la Kanal D, in fiecare luni, din 12 aprilie de la ora 20.30.

www.kanald.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cojocaru liliana 12 Apr, 2010 22:04 cea mai tare emisiune tatici cu lipici!iasmina si davis sint niste scumpi,cred-ti ca noi telespectatori kanal d am mai putea sa-i vedem pe acesti copii la vreo emisiune!felicitari pentru emisiune!