Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatici cu lipici se lanseaza de luni la Kanal D

ro

09 Apr, 2010 08:15 2012 Marime text

florian-ghimpu_-_prezentator_tatici_cu_lipici.jpgTatici cu lipici se lanseaza luni, 12 aprilie de la ora 20.30, la Kanal D.

In prima editie, gazda emisiunii, actorul Florian Ghimpu, il are ca invitat pe Claudiu Balas, primul tatic care s-a incumetat sa accepte provocarea de a deveni dacaca propriilor copii.

Claudiu are 32 de ani si ii iubeste foarte mult pe Yasmina si David, copii sai, insa serviciul nu ii lasa prea mult timp liber pentru a sta impreuna.

Yasmina, in varsta de 6 anisori si David de 5 anisori, sunt comoara cea mai de pret a familiei Balas. Frumosi, neastamparati, isteti si pusi pe şotii, ei trebuie sa faca fata dadacei proaspat angajata.

Ce va face tatal? Isi va schimba vocea, se va machia si se va imbraca precum o femeie, va recurge la operatiuni cosmetice specifice doamnelor, pentru a deveni de nerecunoscut in fata copiilor. Cand este "pregatit" va fi prezentat copiilor ca fiind noua dadaca si, va incepe distractia.

Micutii trebuie sa fie ascultatori si cuminti pentru a primi cadouri insa ramane de vazut cum vor reactiona pentru ca mega nanny este foarte prietenoasa, jucausa si foarte vesela, permitandu-le copiilor sa faca toate ghidusiile dorite, nepermise pana atunci de parinti. Noua dadaca are o regula de la care nu se va abate "totul e permis, nimic nu e interzis".

Va fi multa distractie si voie buna, pentru copii si parinti asa ca nu ratati "Tatici cu lipici", din 12 aprilie de la ora 20.30, in fiecare luni, numai la Kanal D.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii