Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Travel News, primul buletin de ştiri TV cu informaţii turistice din România, acum la televiziunea naţională Travel MIX!

ro

25 Jul, 2011 18:12 1134 Marime text

Travel News, primul buletin de ştiri TV cu informaţii turistice din România, acum la televiziunea naţională Travel MIX!
 
Eşti un împătimit al turismului? Nu eşti încă, dar ţi-ai propus să pleci într-o călătorie sau pur şi simplu îţi doreşti să fii la curent cu noutăţile din ţară urmărind altfel de ştiri decât cele despre criză, infracţiuni, politică şi administraţie? Travel News este singurul buletin pozitiv de stiri care te ţine conectat la o realitate cotidiană zugrăvită în culorile vii ale ştirilor montane, noutăţilor de pe litoral,  informaţiilor despre târguri, expoziţii şi alte evenimente cu potenţial turistic, ce pot face din fiecare din noi nu doar un om mai informat, ci şi unul mult mai relaxat.

Buletinul de ştiri “Travel News”  este prezentat de Roxana Cristea, are o durată de 20 de minute, a debutat la Travel Mix din 18 iulie 2011 şi poate fi urmărit de luni până sâmbătă, începând cu ora 20:00. Dacă aţi pierdut cele mai importante ştiri din turism, le puteţi urmări şi în reluare, în aceeaşi zi de la ora 22:30, a doua zi de la ora 06:00 şi 08:00 sau puteti urmari o retrospectiva a stirilor din turism, în fiecare duminica, începând cu ora 18:00.

Travel News este un jurnal estival de vacanţă şi rolul acestuia pe canalul de călătorii Travel Mix este acela de a oferi un flux de informaţii de actualitate din turism.

Există numeroase evenimente care se petrec în fiecare zi în turism şi care trec de multe ori neobservate sau nepromovate corespunzător,  iar rolul buletinului “Travel News”  este acela de a le face cunoscute şi de a oferi telespectatorilor, pe langa diferite documentare şi reportaje despre călătorii, gastronomie, istorie etc şi acest flux de informaţii.

Ştirile “Travel News”  sunt postate în format video şi pe internet la adresa www.travelmix.ro.

Canalul de turism Travel Mix, este prezent pe piaţa din România din 17 martie 2011, dată la care a avut loc lansarea oficială a postului, în cadrul Târgului de Turism organizat de ANAT la Palatul Parlamentului şi poate fi recepţionat şi de abonaţii UPC Digital Naţional, canalul 309, abonaţii NextGen Digital Naţional, canalul 50 şi abonaţii Next Gen Analogic din Bucureşti şi Câmpina.

Obiectivul Travel Mix este acela de a promova turismul cât mai bine, în toate formele lui: călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc. şi de a oferi posibilitatea tuturor să descopere noi destinaţii turistice.

Telespectatorii au la dispoziţie o noua sursă de inspiraţie pentru călătoriile lor şi modalităţi diverse de petrecere a timpului liber în spaţii destinate exclusiv relaxării, iar operatorii din turism işi pot prezenta serviciile turistice unui numar mult mai mare de potenţiali clienţi.

În plus, Travel Mix, oferă telespectatorilor posibilitatea de a câştiga săptămânal o excursie pentru 2 persoane, în ţară sau în străinatăte. Telespectatorii trebuie să descopere indiciul săptămânii difuzat zilnic la televiziunea naţională Travel Mix, să completeze formularul disponibil la adresa http://www.travelmix.ro/concursuri/ până în ziua de duminică a fiecarei săptămâni, şi se înscriu automat în Tombola Săptămânii. Tragerea la sorţi are loc în fiecare zi de luni, la ora 12.00, iar rezultatele se afişează pe internet, la adresa: http://www.travelmix.ro/concursuri/  .

Laura Iacob

Director Marketing&PR
Televiziunea TRAVEL MIX
www.travelmix.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii