Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vineri, 28 ianuarie, intr-un interviu acordat echipei de la Pro Tv, Ioan Gyuri Pascu la "Happy Hour" "Sufar de odihna cronica"

ro

28 Jan, 2011 23:53 1229 Marime text
Dupa un an greu, in care a trecut printr-un divort si a avut mari probleme de sanatate, Ioan Gyuri Pascu a acordat un interviu emisiunii "Happy Hour" in care a vorbit deschis despre accidentul cerebral pe care l-a suferit anul trecut, dar si despre relatia cu fosta sa sotie. In prima sa aparitie la TV de dupa accident, actorul din emisiunea "Land of Jokes" de la Pro Tv recunoaste ca si-a schimbat complet stilul de viata si ca, la sfatul medicului, are mai multa grija de sanatatea lui.

"Asta e ideea: sa fii sanatos!", recunoaste Gyuri. "Si dupa aceea vezi ce iti rezerva viata! Asa mi s-a intamplat si mie! Stiti cum e: daca nu te sperie un pic viata, nu poti sa mergi inainte! Ma odihnesc mult mai mult: in perioada asta am stat acasa, am facut rebusuri, integrame... Beau apa cu lamaie, n-am mai baut alcool de doua luni. Am redus drastic tigarile, sper sa le reduc de tot, acum fumez 5 tigari pe zi, beau o cafea pe zi, imi gatesc. Nici inainte nu mancam extrem de sanatos, numai ca mancam mult mai putin si mai rar. Acum trebuie sa urmez un regim, sa iau medicamente. E greu... Mie imi placea sa ma culc tarziu noaptea, sa ma scol dimineata cu trei cafele si vreo 7-8 tigari", a declarat actorul pentru "Happy Hour".

Ioan Gyuri Pascu a mai povestit ca anul trecut a fost unul foarte dificil pentru el, atat din punct de vedere personal, cat si din punct de vedere profesional. A avut un program incarcat si, desi recunoastre ca e bine sa ai activitate si sa muncesti, e mai important sa pastrezi un echilibru: "Daca in noiembrie sufeream de oboseala cronica, acum in ianuarie sufar de odihna cronica. Eu am avut parte de multa munca, stres, suparari, tigari multe, culcat tarziu, foarte, foarte multe trasee in tara". Acum, actorul a revenit pe scena in piesa "Tache, Ianke si Cadir", la Palatul Copiilor, si va fi prezent si in noul sezon "Land of Jokes" de la Pro Tv, in rolul deja celebrului Nemurici.

In interviul care va fi difuzat vineri, 28 ianuarie, la Pro Tv, Ioan Gyuri Pascu vorbeste deschis si despre divortul de sotia lui, Daniela, de care s-a separat la inceputul anului trecut, dar si despre relatia cu fiica sa, Iarina.

In aceeasi editie, telespectatorii "Happy Hour" se vor intalni si cu familia Adams de Romania. Oana si Viorel lis au acceptat provocarea de a intra in pielea celebrilor Gomez si Morticia Adams. Totul intr-un decor si cu o recuzita demna de cunoscuta poveste a Adamsilor. Cum arata Oana si Viroel Lis in varianta familia Adams, telespectatorii Pro Tv vor descoperi in editia "Happy Hour" de vineri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii