Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A XIII-a Conferinţă Ştiinţifică Internaţională „Perspectives in physical education and sport”

ro

19 May, 2013 17:50 930 Marime text
ROMANIA
MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE
UNIVERSITATEA "OVIDIUS" DIN CONSTANTA

B-dul Mamaia 124, 900527 Constanta
E-mail: rectorat2@univ-ovidius.ro,
biroudepresa@univ-ovidius.ro
Webpage: www.univ-ovidius.ro

Comunicat de presă

În perioada 24-25 mai a.c., în organizarea Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport (FEFS) şi a Societăţii Ştiinţei, Excelenţei Umane şi Sportului Universitar (SŞEUSU) se va desfăşura a XIII-a Conferinţă Ştiinţifică Internaţională „Perspectives in physical education and sport”. Deschiderea oficială va avea loc pe data de 25 mai, de la ora 10.00, la sediul FEFS.
Au fost selectate de Comitetul Ştiinţific peste 160 de lucrări de cercetare din domeniu, susținute de profesori, cercetători, antrenori, manageri din Albania, Cehia, Egipt, Filipine, Iran, Iraq, Italia, Malaezia, Rusia, Turcia, personalităţi de top din educaţie fizică şi sport, kinetoterapie, sportul pentru toţi, performanţă sportivă pe diferite ramuri sportive. Aspecte teoretice şi metodologice, materializări practice ale experienţelor din domeniul sportiv şi nu numai vor fi prezentate pe următoarele secțiuni: sport de performanţă, educaţie fizică şi sport, management şi marketing în sport, kinetoterapie, varia, sportul pentru toţi, sport şi sănătate.
Totodată, pe data de 24 mai, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport va găzdui workshop-ul universităţilor partenere Erasmus, o acţiune importantă, care situează universitatea de la malul mării pe o poziţie de top în cadrul acestui program.


Biroul de promovare și relații publice,
19 mai 2013

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii