Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Absolvenții Facultății de Teologie „Sf. Apostol Andrei”, din cadrul Universității „Ovidius”, promoția 2012, au depus Jurământul

ro

30 Jun, 2012 17:28 888 Marime text

Astăzi, 29 iunie 2012, când Biserica Ortodoxă se găsește în mare sărbătoare, prăznuind pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel, absolvenții Facultății de Teologie „Sf. Apostol Andrei", din cadrul Universității „Ovidius" Constanța, promoția 2012, au depus Jurământul, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte TEODOSIE, Arhiepiscopul Tomisului și Prorector al Universității „Ovidius" Constanța, a Înaltpresfințitului IAKOBOS, Mitropolit de Melitene, precum și a părintelui Prodecan Dănuț POPOVICI și a unui numeros sobor de preoți.

Solemnitatea a avut loc după oficierea Sfintei Liturghii, absolvenții jurând păzirea și propovăduirea învățăturii Sfintei Biserici Ortodoxe „cum s-a propovăduit de către Sfinții Apostoli și Sfinții Părinți și cum s-a predat de către profesorii Facultății de Teologie", respectarea legiuirilor Bisericii Ortodoxe Române și păstrarea și apărarea bunului nume al facultății noastre.

În cadrul evenimentului, Preacucernicul Părinte Dănuț POPOVICI, Prodecan al Facultății de Teologie „Sf. Apostol Andrei" din cadrul Universității „Ovidius" Constanța, a primit de la Înaltpreasfinția Sa TEODOSIE distincția CRUCEA SF. ANDREI - A DOBROGEI pentru activitatea neobosită în slujba învățământului teologic constănțean și în buna organizare și îndrumare a studenților.

Biroul de promovare și relații publice,

29 iunie 2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii