Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost depuse 23 de candidaturi pentru Senatul Universităţii Ovidius

ro

02 May, 2012 14:34 708 Marime text

Comunicat de presă

Biroul electoral central al Universităţii „Ovidius” din Constanţa anunţă reluarea procedurilor de vot în vederea ocupării locurilor vacante pentru reprezentanţii cadrelor didactice în Senatul universitar. Data de desfăşurare a alegerilor parţiale este 3 mai 2012, în intervalul orar 8.00 - 18.00, cu păstrarea sediului localului de vot (incinta cantinei, b-dul Mamaia 124), a secţiilor de votare şi a repartizării facultăţilor pe secţii de votare.
Candidaturile pentru funcţia de membru al Senatului au fost afişate la adresa http://univ-ovidius.ro/stiri-si-noutati/CV%20CANDIDATI%20SENAT/
Au fost depuse 23 candidaturi pentru cele 19 locuri vacante.
Conform Cartei Universitare, durata mandatului unui membru al Senatului este de patru ani, cu posibilitatea înnoirii succesive de maxim două ori. Senatul universitar este compus din 75% personal didactic şi de cercetare titular şi din 25% reprezentanţi ai studenţilor, indiferent de ciclul de studii.
Cadrele didactice şi de cercetare – membre ale Senatului – sunt alese prin vot universal, direct şi secret al tuturor cadrelor didactice şi de cercetare titulare.

Biroul de promovare şi relaţii publice
2 mai 2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii