Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au inceput examenele de admitere la Universitatea Ovidius Constanta

ro

22 Jul, 2010 17:28 1248 Marime text

Informaţie pentru presă

· Au început examenele de admitere la Universitatea Ovidius Constanţa
· Continuă înscrierile la celelalte specializări, printre care: Fizică, Chimie – Facultatea de Fizică, Chimie, Electronică şi Tehnologia Petrolului; Ingineria mediului - Facultatea de Construcţii.


Astăzi, 22 iulie, a început perioada de examinare pentru candidaţii la Specializarea Jurnalism, din cadrul Facultăţii de Litere, care au susţinut proba orală pentru testarea aptitudinilor de creativitate şi expresivitate, urmând ca mâine, 23 iulie, să aibă loc proba scrisă la limba română.
Tot astăzi au loc probele sportive la Atletism sau Gimnastică pentru candidaţii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, iar mâine se va desfăşura proba de joc sportiv la toate specializările facultăţii.
De asemenea, astăzi, 22 iulie, candidaţii de la specializarea Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, susţin proba eliminatorie de aptitudini, în trei etape: desen, muzică şi educaţie fizică. Mâine, 23 iulie, este programat interviul pentru evaluarea capacităţilor intelectuale, de comunicare şi a adaptării la situaţii de frustrare, pe care îl vor susţine în acelaşi timp cu cei care au aplicat la celelalte specializări din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei. Perioada de admitere la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei se va finaliza pe 25 iulie.
Candidaţii la specializarea Pedagogie muzicală a Facultăţii de Arte susţin astăzi examenul scris la proba de specialitate. În următoarele două zile, în funcţie de specializarea pentru care au optat, Actorie, Coregrafie, Interpretare muzicală-canto sau Pedagogia artelor plastice şi decorative, candidaţii Facultăţii de Arte vor susţine proba practică de specialitate.
În 24 iulie este programată proba de admitere la Drept. Perioada de examinare în vederea admiterii se va încheia în data de 28 iulie, când este programat  testul la Facultatea de Teologie.
În continuare, la Universitatea Ovidius Constanţa sunt aşteptaţi să se înscrie candidaţii pentru specializările la care admiterea se realizează pe baza unui concurs de dosare. 
Cei interesaţi pot afla detalii despre admitere, accesând site-ul Universităţii Ovidius Constanţa: www.univ-ovidius.ro


Biroul de presă al Universităţii Ovidius Constanţa
22 iulie 2010

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii