Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Universitatea Ovidius

ro

18 Nov, 2014 14:37 1129 Marime text
Noi performanțe pentru Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța. Sunt studenţi care au adus rezultate deosebite pentru oraşul nostru şi pentru Universitatea „Ovidius” din competiţiile naţionale şi internaţionale la care au participat cu success, studenţi care au muncit din greu şi care s-au dăruit pentru a fi cei mai buni, care au arătat lumii întregi unde este poziţionată România şi care au împletit cu succes cursurile teoretice de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport cu practica de specialitate.
Astfel, la gimnastică aerobică, vorbim despre un boboc în facultate şi un sportiv care s-a distins prin abnegaţia cu care s-a pregătit: Barna Dacian. A fost în acest an cooptat în echipa naţională care a participat la Campionatele Mondiale desfăşurate la Cancun, în Mexic, acolo unde a reuşit un rezultat de excepţie prin cucerirea Medaliei de ARGINT cu echipa (în componenţa Constantin Oana-Corina, Surdu Anca, Bogati Andreea, Becze Maria Bianca, Gorgovan Maria-Bianca, Radu Alina, Gavriloaie Marius, Petruse Marius, Zamfir Mircea, Barna Dacian) şi a locului IV la Aerobicdance şi locului VII Perechi. Studentul Barna Dacian nu s-a oprit aici şi la Campionatul Naţional care s-a desfăşurat la Constanţa de curând a reuşit un rezultat de excepţie prin câştigarea Locului I, devenind noul campion naţional pe anul 2014.
O altă studentă a FEFS, Oana - Corina Constantin, cu un palmares de invidiat în anul 2014, a participat alături de Barna Dacian obţinând medalia de ARGINT în Mexic, dar şi:  AUR – Trio (Constantin Oana - Corina, Surdu Anca, Bogati Andreea); AUR – Grup (Constantin Oana - Corina, Surdu Anca, Bogati Andreea, Becze Maria -Bianca, Gorgovan Maria-Bianca); ARGINT – Individual feminin. Oana a mai participat în acest an cu rezultate meritorii la etapele de Cupă mondială din Japonia, Bulgaria şi Portugalia.
Le urăm mult succes în continuare şi să auzim despre performanţele lor şi în anul 2015!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii