Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 22 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SESIUNEA DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI

ro

26 May, 2015 12:13 1111 Marime text
Pe data de 27 mai a.c., de la ora 13.00, în Aula B (clădirea Bibliotecii Virtuale, sediul UOC de pe Bdul Mamaia nr.124), se va desfășura SESIUNEA DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI organizată în cadrul proiectului POSDRU 156/1.2/G/139720: CERCETAREA REALITĂȚII EDUCAȚIONALE - coordonată fundamentală a formării viitorilor profesori. În deschiderea sesiunii de comunicări științifice vor lua cuvântul PhD. Annie Savard, Associate Professor, Faculty of Education, Department of Integrated Studies in Education, McGill University, Montréal, Quebec, Canada, și prof.univ.dr. Ioan Neacșu, de la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București, Expert național în cercetarea psiho-pedagogică în cadrul proiectului.
Proiectul POSDRU 156/1.2/G/139720: CERCETAREA REALITĂȚII EDUCAȚIONALE - coordonată fundamentală a formării viitorilor profesori este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară nr.1 „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere”, domeniul major de intervenție 1.2 „Calitate în învățământul superior”.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă formarea și dezvoltarea abilităților studenților și masteranzilor din domeniul Științele Educației în proiectarea, organizarea, desfășurarea şi valorificarea cercetărilor psihopedagogice prin elaborarea şi utilizarea unor instrumente de natură teoretico-informativă și practic-acțională.
Actiunea este subordonată Obiectivului specific „Valorificarea unor practici de succes în cercetarea psihopedagogică în cadrul unei SESIUNI DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE STUDENŢEŞTI şi a unui VOLUM CU CERCETĂRILE REPREZENTATIVE realizate de grupul ţintă,  publicat la o editură internaţională”.
La sesiune vor participa peste 100 de studenți și masteranzi care vor prezenta cercetările desfășurate sub coordonarea profesorilor-experți, în domeniul științelor educației (psiho-pedagogie, psihopedagogie specială, didactici de specialitate). Cele mai valoroase lucrări vor fi publicate la o editură internațională.
                                               
 Biroul de presă al Universității „Ovidius” din Constanța,                        
  26 mai 2015
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii