Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La unele specializari s-a prelungit perioada de inscriere

ro

21 Jul, 2010 19:35 882 Marime text

Informaţie pentru presă 21 iulie 2010

v S-au încheiat înscrierile pentru specializările la care admiterea se realizează pe baza de examen.La unele specializări s-a prelungit perioada de înscriere.
v Continuă înscrierile la celelalte specializări, printre care: Fizică, Chimie – Facultatea de Fizică, Chimie, Electronică şi Tehnologia Petrolului; Ingineria mediului - Facultatea de Construcţii.

La Universitatea Ovidius Constanţa s-au încheiat la sfârşitul zilei de 20 iulie înscrierile pentru candidaţii care vor susţine probe de admitere la specializările pentru care au optat. Excepţie face Facultatea de Teologie, la care, deşi candidaţii vor fi selectaţi în baza unui examen, perioada înscrierilor s-a prelungit până pe data de 26 iulie. De asemenea, candidaţii la specializarea Drept a Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, care vor susţine proba de admitere în data de 24 iulie, mai au timp să se înscrie pâna pe 23 iulile. Şi Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei a prelungit perioada de înscriere cu încă o zi, astfel că cei care doresc să se înscrie la examen, o pot face şi în cursul zilei de azi, 21 iulie, până la ora 17.30. La finalul zilei de 20 iulie, la Universitatea Ovidius se înscriseseră 5.000 de candidaţi.
Astăzi, 21 iulie, se desfăşoară examenele pentru specializările Medicină, Moaşe şi Asistenţă Medicală Generală, din cadrul Facultăţii de Medicină, Specializarea Medicină Dentară, de la Facultatea de Medicină Dentară şi pentru admiterea la Specializarea Farmacie a Facultăţii de Farmacie.
Tot astăzi, candidaţii care îşi doresc o profesie în domeniul artelor încep perioada de examinare în vederea admiterii, care va dura până pe 22, respectiv 24 iulie, în funcţie de specializarea pentru care au optat: Actorie, Coregrafie, Interpretare muzicală-canto, Pedagogie muzicală sau Pedagogia artelor plastice şi decorative.
Începând de mâine, 22 iulie, timp de două zile, vor avea loc probele de admitere pentru Specializarea Jurnalism, din cadrul Facultăţii de Litere, testele pentru Specializarea Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, şi probele sportive pentru candidaţii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport.
În perioada 23-25 iulie sunt programate examenele de admitere la restul specializărilor din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, în 24 iulie se va susţine proba de admitere la Drept. Perioada de examinare în vederea admiterii se va încheia în data de 28 iulie, când este programat  testul la Facultatea de Teologie.
În continuare, la Universitatea Ovidius Constanţa sunt aşteptaţi să se înscrie candidaţii pentru specializările la care admiterea se realizează pe baza unui concurs de dosare. 
Cei interesaţi pot afla detalii despre admitere, accesând site-ul Universităţii Ovidius Constanţa: www.univ-ovidius.ro

Biroul de presă al Universităţii Ovidius Constanţa
21 iulie 2010

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii