Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima editie a Universitatii de Vara „Black Sea Summer University - BSSU”

ro

23 Jul, 2010 16:56 1026 Marime text

Comunicat de presă

Facultatea de Ştiinţe Economice, din cadrul Universităţii Ovidius Constanta organizează, în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor în Economie şi Business, prima ediţie a Universităţii de Vară „Black Sea Summer University – BSSU”, a cărei temă de discuţii şi instruire este „Multinational strategy in emerging markets”. Ceremonia de deschidere va avea loc luni, 26 iulie, la sala S20, sediul Universităţii din bd. Mamaia, nr.124.
În cadrul acestui program sunt invitaţi să lectureze renumiţi membrii ai mediului academic, precum: Michael MAVADDAT, profesor la Mack Center for Technological Innovation din cadrul Wharton School, University of Pennsylvania, Peter COLES, profesor la Harvard Business School, Mihai MANEA, lector universitar la Massachusetts Institute of Technology. Acestora li se vor alătura importanţi specialişti ai vieţii economice din România: directorul executiv al Camerei Americane de Comerţ în România, Anca HARASIM, Managing Senior Partner al companiei internaţionale de avocatură Schnecker van Wyk & Pearson, Niels SCHNECKER, directorul diviziei Equity Markets din cadrul ING Romania, Florin ILIE etc. 
Proiectată pentru studenţii de elită, cu un potenţial ridicat de a deveni liderii de mâine, BSSU  le dezvoltă tinerilor aptitudinile esenţiale pentru succesul viitor. În fiecare vară, 40 de participanţi foarte motivaţi au o oportunitate unică de a-şi consolida talentul prin dezvoltarea abilităţilor de leadership şi de a deprinde, în cadrul acestui program, abilităţi care să îi ajute să facă faţă cu succes provocărilor economiei globale. Odată acceptaţi, studenţii participă la un training de două săptămâni care le va oferi o nouă viziune asupra lumii afacerilor.
Studenţii vor dobândi abilităţi noi de afaceri, precum şi cu o capacitate mai mare de a face faţă provocărilor companiilor în care vor lucra. Curicula este construită pe fundamente puternice, cum ar fi: integrarea inovaţiei, globalizare, criza financiară şi rolul tehnologiei în afaceri. Aceasta, combinată cu istoria şi arhitectura Constanţei, precum şi cu contextul internaţional, creează o platformă puternică pentru creşterea şi dezvoltarea personală.
Unicitatea BSSU în Romania este dată de metodologia de predare folosită, bazată pe studii de caz, folosind exemple relevante achiziţionate de la Harvard Business School sau oferite de companiile partenere.

Biroul de presă al Universităţii Ovidius Constanţa
23 iulie 2010

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii