Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protocol între Universitatea Ovidius și ISJ Constanța

ro

28 Sep, 2012 01:06 846 Marime text

Astăzi, 27 septembrie 2012, s-a semnat un protocol de colaborare între Universitatea „Ovidius" din Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța pentru anul școlar 2012 - 2013. Protocolul a fost semnat de rectorul Universității „Ovidius", prof.univ.dr. Dănuț Tiberius Epure, și de inspectorul școlar general prof.dr. Răducu Popescu. La eveniment a mai participat prof. Liliana Marcela Timofte, inspector școlar pentru Implementarea descentralizării instituționale (management educațional) din cadrul ISJ Constanța.

Obiectivul protocolului îl reprezintă cooperarea instituțională pe mai multe direcții, între care derularea de proiecte educaționale comune, fiind vizată implicarea efectivă a elevilor și a studenților în activități de formare derulate la standarde educaționale europene, precum și atragerea de noi parteneri și colaboratori.

„Universitatea „Ovidius" are în derulare numeroase proiecte de colaborare cu reprezentanți ai autorităților publice și ai mediului de afaceri, care facilitează absolvenților ovidieni o mai bună inserție pe piața muncii, în urma adaptării ofertei educaționale la nevoile reale ale societății. Totodată, protocolul încheiat astăzi cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța - un partener important, era necesar și util cu atât mai mult cu cât elevii constănțeni de azi reprezintă o mare parte a studenților ovidieni de mâine", a declarat rectorul Universității „Ovidius" din Constanța, prof.univ.dr. Dănuț Tiberius Epure.

Totodată, Facultatea de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității „Ovidius", prin decanul prof.univ.dr. George Stănculescu, a încheiat un protocol de colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, ce vizează în principal organizarea de activități comune pe tema formării unui stil de viață sănătos în rândul elevilor și studenților.

Biroul de promovare și relații publice,

27 septembrie 2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii