Universitatea Ovidius - Luni, 06 Iunie 2011
Universitatea Ovidius - Luni, 06 Iunie 2011În perioada 9-10 iunie 2011, Catedra de Chimie a Facultăţii de Fizică, Chimie şi Tehnologia Petrolului şi Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, în colaborare cu Filiala Constanţa a Asociaţiei Specialiştilor de Industrie Alimentară din România din învăţământ, cercetare şi producţie (ASIAR) şi Filiala Constanţa a Societăţii de Chimie din România, organizează Workshopul cu tema „Chimia şi Siguranţa Alimentelor (Chemistry and Food Safety)".
Deschiderea manifestării va avea loc în data de 9 iunie, începând cu ora 9.00, în Sala de Consiliu a Universităţii Ovidius (Bd. Mamaia nr.124).
Cu acest prilej, la propunerea Facultăţii de Fizică, Chimie şi Tehnologia Petrolului Senatul Universităţii Ovidius din Constanţa va acorda titlul de Doctor Honoris Causa prof. dr. Stefano Girotti, de la Universitatea din Bologna, Italia, şi prof. dr. Jose Barbosa, de la Universitatea din Barcelona, Spania, colaboratori apropiaţi ai Catedrei de Chimie.
Ceremoniile vor avea loc în data de 9 iunie, începând cu ora 13.00, în Sala de Consiliu a Universităţii Ovidius (Bd. Mamaia nr.124).
Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa
6 iunie 2011
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp