Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius - Marti, 12 Februarie 2013

ro

12 Feb, 2013 13:46 838 Marime text

Elevii de liceu din anii terminali se pot înscrie în programul de pregătire suplimentară al Universităţii „Ovidius" din Constanţa în vederea susţinerii Examenului de Bacalaureat la următoarele discipline: matematică, limba română, economie, fizică, chimie. Şedinţele de pregătire sunt gratuite. Înscrierile se fac online până la data de 15 martie 2013, iar orarul cursurilor de pregătire se va afişa pe site-ul Universităţii în data de 16 martie 2013. Înscrierea se face pe baza formularului tip postat la adresa http://www.univ-ovidius.ro/inscriere-meditatii/formular.html

„În premieră, venim în întâmpinarea elevilor de liceu din anii terminali cu ședințe de pregătire susținute de profesorii Universității noastre. Mediul preuniversitar şi mediul universitar trebuie să fie strâns legate între ele. Facilităm astfel un prim contact al elevilor cu mediul universitar.

Venim în sprijinul elevilor care doresc obţinerea unor medii mari şi pentru a preveni rezultatele slabe de la examenul de Bacalaureat. Totodată, acest program face parte dintr-un proiect amplu dedicat Ofertei Educaționale 2013 a Universității „Ovidius" din Constanța, iar promovarea performanței este unul dintre cele mai importante obiective ale noastre, prin atragerea unor viitori studenți de calitate", a declarat prof.univ.dr. Dănuț Tiberius Epure, rectorul Universității „Ovidius" din Constanța.

Biroul de promovare și relații publice,

12 februarie 2013

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii