Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius - Marti, 21 Iunie 2011

ro

21 Jun, 2011 16:34 896 Marime text

La Universitatea Ovidius din Constanța va avea loc Conferința de lansare a conceptului de „bursă de proiecte", în cadrul proiectului „Bursa de proiecte", cofinanțat din Fondul Social European prin intermediul Programului Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Evenimentul va avea loc joi, 23 iunie 2011, începând cu ora 10.00, în Aula Magna „Prof.univ.dr. Adrian Rădulescu", sediul din Bd. Mamaia, nr. 124.

În cadrul conferinței va fi prezentat conceptul de „bursă de proiecte" și beneficiile pe care le va aduce implementarea sa celor patru universități implicate în proiect: Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea Politehnica din București, Universitatea Petrol - Gaze din Ploiești și Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava.

La eveniment vor participa Managerul de proiect, reprezentant al Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Codrin Doru Lungu, reprezentanți ai universităților partenere, reprezentanți ai partenerului IT, Novensys Corporation, și reprezentanți ai partenerului de comunicare, Gold Agama Consulting.

Bursa de proiecte este un proiect strategic la nivel național care se înscrie pe Axa prioritară 1 - „Educația și formarea profesională în sprijinul creșterii economice și dezvoltării societății bazate pe cunoaștere", Domeniul major de intervenție: 1.2 - „Calitate în învățământul superior". Proiectul își propune să dezvolte cultura de tip inovativ - antreprenorial în mediul universitar românesc, prin crearea unei burse online de proiecte, un loc de întâlnire pentru studenții antreprenori, mediul academic și mediul business.

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

21 iunie 2011

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii