Workshopul internaţional „Food Chemistry & Engineering”
Workshopul internaţional „Food Chemistry & Engineering”
13 May, 2015 14:26
ZIUA de Constanta
1054
Marime text
În data de 15 mai a.c., Departamentul de Chimie și Inginerie Chimică, din cadrul Facultăţii de Științe Aplicate și Inginerie a Universităţii „Ovidius” din Constanţa, organizează workshopul internaţional „Food Chemistry & Engineering”. Acest workshop se încadrează într-un domeniu prioritar al cercetării ştiinţifice din domeniul chimiei alimentare atât pe plan naţional, cât şi internaţional, cu impact direct asupra vieţii şi dezvoltării economice. La această întâlnire, cu un profund caracter științific vor participa personalităţi recunoscute din centre universitare de prestigiu din ţară și din străinătate. Deschiderea lucrărilor este programată în data de 15 mai, de la ora 10.00, la sala E8, din sediul Universității „Ovidius”, din Bdul Mamaia nr. 124.
Biroul de presă al Universității „Ovidius” din Constanța,
13 mai 2015
Biroul de presă al Universității „Ovidius” din Constanța,
13 mai 2015
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii