Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin electoral nr. 27 / 04.06.2012

ro

04 Jun, 2012 22:35 1058 Marime text

 Candidatul UNPR la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ion Tabugan, s-a deplasat, sâmbătă, 2 iunie, împreună cu echipa de campanie, în mai multe localităţi din Valea Caraşului, pentru a discuta cu localnicii problemele din zonă și programul electoral. Parlamentarul le-a spus oamenilor că doreşte să contribuie la dezvoltarea judeţului prin rezolvarea mai multor probleme prioritare: susţinerea micilor agricultori, prin înfiinţarea unor centre de colectare a produselor agricole şi asigurarea de sprijin logistic; revitalizarea turismului rural şi a zonelor turistice importante ale judeţului (Semenic, Muntele Mic, Valea Cernei, staţiunea bimilenară Băile Herculane, Cheile Caraşului, Cheile Nerei, Ţinutul Morilor de Apă de la Rudăria, Poiana Mărului sau Clisura Dunării); dezvoltarea şi modernizarea sistemului de sănătate şi învăţământ, atragerea de investitori şi, implicit, crearea de noi locuri de muncă, în principalele oraşe din Caraş-Severin; siguranţa cetăţeanului; promovarea tradiţiilor şi obiceiurilor specifice zonelor istorice ale judeţului Caraş-Severin.

 Candidatul UNPR la Primăria Câmpina, Ciprian Murariu, însoțit de candidații la Consiliul Local și numeroși susținători, au participat, sâmbătă, 2 iunie, începând cu ora 10.00, la un marș electoral pe străzile orașului.

 Vicepreședintele UNPR Sorin Serioja Chivu, candidatul UNPR la funcția de primar al municipiului Ploiești, Raluca Anghelache, au participat, sâmbătă, 2 iunie, la un marș electoral în cartierul Vest, alături de echipa de campanie și numeroși susținători.

 Vicepreședintele UNPR Sorin Serioja Chivu a participat, sâmbătă, 2 iunie, începând cu ora 12.00, împreună cu candidatul UNPR la Primăria Boldești-Scăeni (județul Prahova), Nicolae Samoilă, la Zilele Orașului.

 Candidatul UNPR la Primaria Valea Călugărească, județul Prahova, Victor Vișan, împreună cu candidații pentru Consiliul Local, a participat, sâmbătă, 2 iunie, începând cu ora 16.00, la un marș electoral pe străzile localității.

 Întâlniri electorale au mai avut loc sâmbătă, 2 iunie, în localitățile prahovene Tomșeni-Cioceni, unde candidat UNPR la Primărie este Dumitru Drăgușin, la Brebu, unde UNPR este reprezentată în bătălia pentru funcția de primar de Cristina Rosi, și la Măgureni, unde Ilie Trandafir candidează la Primărie din partea UNPR.

 Vicepreședintele UNPR Sorin Serioja Chivu a participat, duminică, 3 iunie, la un marș electoral în localitatea prahoveană Slănic, împreună cu candidatul la funcția de primar, Puiu Ana-Adriana, candidații pentru Consiliul Local, numeroși susținători.

 Candidatul UNPR pentru Primăria Ceptura - județul Prahova, Vasile Iordache, a participat, duminică, 3 iunie, la un marș electoral, împreună cu candidații pentru Consiliul Local Ceptura.

 Candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Prahova, Daniel Niculae, candidații la Consiliul Județean Prahova și numeroși susținători au participat, duminică, 3 iunie, la ora 11.00, la slujba de sfințire a Troiței din Poienarii Burchii, ridicată cu sprijinul Organizației Județene UNPR Prahova. După slujbă, cei prezenți au participat la un marș electoral în localitate.

 Candidatul UNPR la Primăria Tomșani - județul Prahova, Drăgușoiu Dumitru, împreună cu candidații la Consiliul Local, a participat, duminică, 3 iunie, la ora 14.00, la un marș electoral în satul Loloiasca.

 Vicepreședintele UNPR Sorin Serioja Chivu, candidatul UNPR la Primăria Brebu - județul Prahova, Rosi Cristina, și candidații la Consiliul Local Brebu, au avut, luni, 4 iunie, la ora 09.00, o întâlnire cu alegătorii din satul Pietriceaua.

 În localitățile prahovene Drăgănești, Râfov, Balta Doamnei și Berceni au avut loc, luni, 4 iunie, marșuri electorale la care au fost prezenți candidații UNPR la primăriile și consiliile locale ale localităților respective.

 Vicepreședintele UNPR Sorin Serioja Chivu, candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Prahova, Daniel Niculae, candidatul UNPR la Primăria Poliești, Raluca Anghelache, numeroși susținători vor participa la un miting electoral, luni, 4 iunie, la ora 17, pe Hipodromul din Ploiești. Mitingul va fi urmat de spectacol de amploare, cu participarea soliștilor Nico și Fuego și a trupelor Vunk și Voltaj.

 Candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Gorj, Marius Vlaicu, împreună cu echipa de consilieri județeni, se va deplasa, luni, 4 iunie, în comuna Bălești, satele Ceauru, Rasova, Tămășești și Tălpășești, alături de candidatul UNPR la Primăria comunei Bălești, Gheorghe Avramoiu și echipa de consilieri locali. Luni seara, Marius Vlaicu se va afla în orașul Tismana și în satele aparținătoare, alături de candidatul UNPR la Primăria Tismana, Doru Sarcină, și echipa de consilieri locali.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii