Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin electoral nr. 34 / 07.06.2012

ro

07 Jun, 2012 23:05 1183 Marime text

 Candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Caraș Severin, Ion Tabugan, a vizitat, miercuri, 6 iunie, împreună cu echipa de campanie, comunele Cornea, Mehadița, Luncavița, Teregova, Domasnea, Armeniș. În satele vizitate, Ion Tabugan a purtat discuții cu locuitoriii din zonă, identificând astfel principalele probleme ale fiecărei comune. Problemele majore ale acestor zone sunt: drumurile, aflate într-o stare critică, lipsa sistemelor de aducțiune și canalizare a apei, lipsa locurilor de muncă, fapt ce determină tinerii să părăsească aceste zone, lipsa sprijinului din partea autorităților pentru micii agricultori, precum și lipsa unor sisteme de sănătate și învățământ adecvate perioadei în care trăim. Pentru toate aceste probleme, dar și pentru altele, Ion Tabugan, cunoscut ca fiind un om al faptelor și nu al vorbelor, a promis că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, va găsi, în colaborare cu administrațiile locale ale acestor comune, soluții pentru rezolvarea acestora.

 Candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Gorj, Marius Vlaicu, împreună cu echipa de consilieri județeni, a participat, joi dimineață, la Târgul Săptămânal din comuna Stoina, după care, alături de candidatul UNPR la Primăria Comunei Hurezani, Paul Baibarac, și echipa de consilieri locali, a fost în Târgul Săptămânal din comuna Hurezani, continuând, mai apoi, în Comuna Licurici, însoțit de candidatul UNPR la Primăria comunei, Constantin Postelnicu. Joi după-amiază, Marius Vlaicu se va afla în comunele Calnic și Ciuperceni.

 Vicepreședintele UNPR Sorin Serioja Chivu și candidatul UNPR la Primăria Ploiești, Raluca Anghelache, vor participa, vineri, 8 iunie, la un marș electoral în cartierul Sud.

 Candidatul UNPR la Primăria Plopeni, Dan Gheorghe, și echipa de consilieri locali vor organiza, vineri, 8 iunie, un spectacol de revistă, la Casa de Cultură din localitate.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii