Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat inceperea campaniei electorale - Claudiu-Iorga Palaz

ro

11 May, 2012 21:00 1078 Marime text

Claudiu-Iorga Palaz, candidatul UNPR la Primăria municipiului Constanţa, şi-a început astăzi campania electorală la Cazinou, însoţit de zeci de membri UNPR, într-o amplă acţiune de strângere a molozului din clădirea lăsată în ruină de administraţia Mazăre.

"Am început astăzi curăţenia la Cazinou şi voi termina la Primăria Constanţa, scăpând locuitorii municipiului nostru de toate mizeriile lui Mazăre. Ca prefect, am salvat de la vânzare acest simbol, odinioară mândria constănţenilor, acum ajuns o ruină din cauza intereselor obscure ale primarului. Este evident, nu o spun numai eu, ci toţi constănţenii cu care am stat de vorbă şi de la care am primit mii de plângeri la Prefectură, că Mazăre distruge Constanţa. El visează doar la viitorul său din Madagascar.

Este momentul să-l scăpăm de ceea ce pentru el a devenit o mare povară: destinul Constanţei. Tocmai de aceea voi candida. Eu sunt singurul care este determinat şi poate să-l dea afară din Primărie, singurul care ştie ce are de făcut ca primar, astfel ca municipiul Constanţa să devină un oraş de top. Deja constănţenii şi turiştii vor putea să viziteze Cazinoul fără să se umple de praf sau să se împiedice de moloz, pentru că eu am început curăţenia în Constanţa.

Stă în puterea constănţenilor să schimbe o administraţie obosită şi prăfuită. Important este să vină la vot. Acum au cu cine vota." a declarat candidatul UNPR la Primăria municipiului Constanţa, care a oferit apoi trecătorilor de pe faleză albume foto-documentare cu istoria Cazinoului."

Biroul de presă al Candidatului UNPR la Primăria Municipiului Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii