Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Temele politice ale perioadei, dezbătute de conducerea UNPR

ro

03 Aug, 2012 20:59 1101 Marime text

Conducerea Uniunii Naționale pentru Progresul României a participat vineri, 3 august 2012, la Palatul Parlamentului, la Conferința UNPR, în cadrul căreia au fost dezbătute și votate principalele teme politice ale perioadei.

Președintele UNPR Gabriel Oprea a prezentat rezultatele alegerilor locale din 10 iunie 2012, fiind analizate activitatea și performanțele fiecărei organizații județene. Conducerea partidului și liderii locali au apreciat în mod deosebit activitatea secretarului general al UNPR, Neculai Onțanu.

Au fost, de asemenea, discutate aspecte privind structurile de conducere ale partidului la nivel central și la nivel județean, precum și strategia UNPR pentru alegerile parlamentare din această toamnă.

O altă temă aflată pe ordinea de zi a fost încheierea Alianței de Centru-Stânga (ACS), între Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) și Partidul Social Democrat (PSD). ACS este o alianță politică de centru-stânga care urmărește asigurarea stabilității politice în România și implementarea politicilor sociale așteptate de majoritatea românilor.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii