Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine vrea sa conduca PDL municipiu Adrian Manole - ghimpe in coasta lui Mazare sau „mana moarta"?!

ro

20 Apr, 2010 03:11 5954 Marime text
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mery 21 Apr, 2010 13:45 e timpul ca pdl constanta sa demonstreze ca doreste oameni implicati la conducerea ei, de aceea ar fi bine sa fie aleasa Maria Stavrositu, care a demonstrat ca este alaturi de partid si membrii ei. Stavrositu este un exemplu bun de politician constantean, este sincera si devotata activitatii politice. domnilor fiti gentelmeni si recunoasteti calitatile colegei dvs.
  • PDLIST 20 Apr, 2010 16:52 STAVROSITU ESTE POTRIVITA PTR CONDUCEREA PDL MUNICIPIU,SI LA JUDET ESTE TIMPUL SCHIMBARII.NUMAI ORB SI SURD SA FII FII SA VOTEZI ECHIPA BANIAS LA CE NU A FACUT SAU A FACUT PROST IN ANII ASTIA....
  • titi 20 Apr, 2010 12:41 daca avem de ales dintre Stavrositu -prezenta permanenta la organizatia municipala si Manole pe care nu l-a vazut nimeni nicaieri cand aost de munca sau cand partidul a fost la greu. Lucrurile sunt clare. Intotdeauna vom alege un om dedicat pe care l-am vazut la treaba. Oamenii din colegiul 10 care au lucrat cu ea o sustin total, iar cei din celelalte colegi si-au dorit tot timpul sa fie in echipa ei foarte organizata si activa. asta e cheia succesului."
  • ionut 20 Apr, 2010 11:26 Este ca Manole este un iepure...intrebarea este ce viteza poate prinde el...la cat de ramolit e o sa ii impiedice pe toti din echipa Banias...Un lucru e limpede,i-a ajuns cutitul la os gastii lui Mirciulica, si in disperarea lor fac greseala dupa greseala....
  • mara 20 Apr, 2010 09:38 De ce sustine Banias candidat la municipiu pe acest Manole care se dovedeste prin aprobarile date un apropiat al PSD si al lui Mazare ? Oare si Banias e la fel ?
  • Sile this Millennium 20 Apr, 2010 09:36 În politică trebuie să fi un om activ ,altfel te uită lumea .Chiar dacă ai fost prefect de Braşov şi apoi dirctor general(raja şi mediu) şi ţi-ai văzut de treabă ("treaba ta") ...Magda este o luptătoare cu planuri şi obiective politice definite are charismă şi curaj este implicată în problemele obştei .Cu siguranţă ea va cîştiga . Manole este iepurele ...Totuşi e bine că avem o competiţie...PDL-işti de rînd s-au săturat de "listaci "de tipul Banias...În oraşul acesta trebuie OPOZIŢIE nu "o poziţie" la mişto!
  • vali 20 Apr, 2010 08:20 Stavrosita e disperata, daca a comandat asemenea articol! Mai bine ziceti despre afacerile lui Constantin, sluga machidoancei, cu primaria PSD. Cat despre Zevri, stie toata lumea ca e bolnav la cap,cine il asculta? Si, oricum, ce legatura are ce zice el cu restul articolului??
  • redivivus 20 Apr, 2010 08:00 Se pare ca PDL Constanta vrea sa se compromita (in continuare)cu orice pret.Nu cred ca initiativa acestui articol apartine ziarului.Cineva are interesul sa loveasca nu numai in Manole ci si in organizatie.Am urmarit problemele APM de cand a fost numit director PETRESCU TRAIAN.Mass-media locala s-a manifestat permanent elogios la adresa acestui impostor corupt si imoral.Deodata,in ajun de alegeri,se intocmeste o lista cu "faradelegile" lui Manole.Astfel,sluga fostului prefect Martin apare ca un director cu o activitate ireprosabila in timp ce Nanole este coruptul nr.1 din PDl Constanta.Sa nu ne mire daca in acest caz,nimeni din conducerea organizatiei nu-i va lua apararea. Banias l-a acuzat pe Manole de "neimplicare".Dar despre atitudinea sa in campania pentru functia de primar dusa de scafandrul- doctor-avocat-ONACA pe care a sabotat-o permanent se face ca ploua.Oricum, declaratiile trecute,prezente si viitoare ale lui Banias sunt nesincere sau duplicitare.Personal rog redactia sa incerce sa faca o lista asemanatoare si lui Petrescu,care in mod sigur se va incheia apoteotic cu avizul dat de acesta pentru distrugerea Parcului Tabacarie.
  • Ani 20 Apr, 2010 00:25 STAVROSITU sa castige. La judet trebuie schimbate repede lucrurile. Alt presedinte asta trebuie