Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum ajunge PNL catelul PSD-ului

ro

08 Dec, 2009 00:37 1404 Marime text
cum ajunge pnl catelul psd ului 24035 268794
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 08 Dec, 2009 17:51 De ce DIASPORA nu este recunoscuta de PSD ??? Pentru ca PSD-ul are o CODITA care-i greu de multumit. CODITA nu este alta decat PNL-ul PERFID,HOT SI MINCINOS. In 2004, ADRIAN NASTASE si-a recunoscut ELEGANT infrangerea ,dar era singur nu cu "codita" dupa el.
  • surmelis argentina pusa 08 Dec, 2009 15:32 PNL-ul este INSTIGATORUL PSD-ului de a contesta rezultatul alegerilor. ALIANTA PSD PNL a fost invinsa ,in final, de DIASPORA.
  • ucseer 08 Dec, 2009 09:41 Care liberali? Cred ca ati vrut sa scrieti: "catelusii PSD-istilor", iar caracterizarea de "mare liberal" a lui Hasotii, este doar o gluma. hasoti a fost si va ramane un oportunist si nimic mai mult. Si daca, din pupat undeva....... i-ar iesi ceva, ar pupa si acolo.
  • redivivus 08 Dec, 2009 07:26 Liberalii?De mortuis nil nisi bene.Hasotti,Manea, Antonescu,Tariceanu,Fenechiu si canalia de Orban,n-au nici o legatura cu liberalismul care si-a trait traiul si e pe duca in intreaga lumeoccidentala.PNL nu este căţelul pesedeului ci javra Romaniei.A depasit UDMR-ul in oportunism.Alegerile s-au incheiat.Urmeaza sa vedem, daca, politicianistii care inca n-au devenit mai buni prin victoria lui Basescu sau infrangerea lui Geoana,au ivatat ceva.Basescu are obligatia sa ne demonstreze ca va fi un presedinte care a invatat ceva din greseli.Sa vedem ce se va alege de reformele hotarate la referendum.De 20 de ani facem reforme de care s-a ales praful.Reformele nu pot corecta neajunsurile.Eficiente sunt micile imbunatatiri zilnice acumulate in timp.Din pacate,aceste progrese nu pot sluji intereselor electorale ale politicianistilor.Ei nu pot ajunge si sa se mentina la putere decat prin promisiuni demagogice de proportii in care electoratul,in majoritate nepregatit,crede de fiecare data.Geoana este un trist exemplu.Oricum,si pentru invingator si pentru invins se potrivesc versurile (ghiciti autorul):”La fel si-n viata,Uneori-Daca te urci Sau te cobori-Cu aceeasi ura te privesc ai tai,c-asa suntem cu totii-Oamnei rai!Si-oricare-ar fi cel care urca-Dusmani sau prieteni-Toti il spurca.Iar cand, intamplator coboara,Toti il omoara”.VAE VICTIS!