Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultanţă pentru drumul transfrontalier Dobromir - Krushari Top Management ING a marcat din nou la Dobromir

ro

11 Nov, 2011 02:35 3245 Marime text
La câteva luni după ce societatea a câştigat împreună cu SC Structural ING SRL contractul de „Consultanţă şi management investiţie pentru proiectul «Creşterea calităţii vieţii prin îmbunătăţirea infrastructurii fizice de bază şi a infrastructurii socio-culturale în comuna Dobromir»", SC Top Management ING SRL a marcat din nou la Dobromir.

În ultima ediţie Ziua Satelor vă prezentam cum societatea cu care Top Management a fost asociată, Structural ING, a câştigat împreună cu SC Capa Instal SRL din Haieu, comuna Sânmartin, judeţul Bihor, un contract de opt milioane de lei fără TVA, tot la Dobromir.

De această dată, SC Top Management SRL a câştigat singură licitaţia, valoarea totală a contractului privind „Serviciile de consultanţă şi management proiect transfrontalier «Dobromir - Krushari Crossborder Road», finanţat prin Programul Operaţional de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria" fiind de 124.000 de euro. De altfel, surprinzător sau nu, firma a fost singura care a participat la licitaţie şi care a şi fost desemnată câştigătoare. Contractul între cele două părţi a fost semnat pe 12 octombrie, anunţul privind atribuirea fiind publicat pe 8 noiembrie.

Pe lângă acest contract, societatea a mai câştigat şi consultanţa şi managementul pentru obiectivul „Modernizare şi reabilitare drumuri, extindere sistem de canalizare, înfiinţare centru de îngrijire copii tip after-school, renovare şi modernizare cămin cultural, comuna Cumpăna, judeţul Constanţa", anul trecut în octombrie, pentru suma de 127.000 de lei.

Societatea Top Management SRL este patronată de Bogdan Daniel Banu, soţul Carlei-Iolanda Banu, fostă Stamate, cea care a fost şefă a Serviciului de Coordonare Programe din cadrul Direcţiei Generale de Afaceri Europene a Consiliului Judeţean Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii