Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

13 absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina, repartizați la IPJ Tulcea

ro

29 Apr, 2024 15:18 691 Marime text






Astăzi, 29 aprilie 2024, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, 13 absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina, promoția aprilie 2024, repartizați acestei unități, au avut zi plină de emoții, având în vedere schimbarea statutului lor din elevi în polițiști.
 
Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente la nivelul inspectoratului, avându-se în vedere situația operativă înregistrată, potrivit IPJ Tulcea.
 
Conform sursei menționate, cei 13 de agenți de poliție au fost repartizați în cadrul structurilor de ordine publică, din care 2 în mediul urban și 11 în mediul rural.
 

„Suntem mândri să avem în rândurile noastre tineri polițiști care și-au dovedit deja pasiunea pentru munca de poliție în perioada în care au fost elevi ai școlii de agenți și suntem convinși că alături de polițiști cu experiență din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, cariera lor profesională va cunoaște o evoluție și vor deveni polițiști de valoare.
 
Le urăm bun venit și mult succes în cariera profesională!”, transmit polițiștii tulceni.
 

 
 
 
 
 
 Citește și
 
IPJ Tulcea a bătut palma cu Progres Experience SRL! Iată ce cumpără polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii