Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

17 ani de la intronizarea Preafericitului Părinte Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române

ro

23 Sep, 2024 15:52 483 Marime text
Foto: Patriarhia RomânăLuni, 30 septembrie 2024, Biserica Ortodoxă Română aniversează 17 ani de la intronizarea Preafericitului Părinte Daniel în demnitatea de Patriarh.

Potrivit reprezentanților Patriarhiei Române, programul zilei va debuta, între orele 09.00 – 11.00, cu săvârșirea Sfintei Liturghii în Catedrala Patriarhală.

Ulterior, de la ora 11.00, în Catedrală va avea loc slujba Te Deum-ului, ca recunoștință adusă lui Dumnezeu pentru binecuvântările revărsate asupra Bisericii Ortodoxe Române și a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel în cei 17 ani de slujire patriarhală rodnică.

Începând cu ora 12.00, în sala Europa Christiana din Palatul Patriarhiei, se va desfășura un moment festiv la care vor participa invitații oficiali ai Patriarhiei Române: membrii Sinodului Permanent, Secretarul de Stat pentru Culte, Șefii Cultelor religioase recunoscute din România, precum și membrii Permanenței Consiliului Național Bisericesc și ai Permanenței Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Citește și: 

Mesajul patriarhului Daniel, cu ocazia începerii noului an școlar„Educaţia creştină este necesară pentru o bună convieţuire în familie şi societate”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii