27 ianuarie - Ziua prăjiturilor cu ciocolată. Iată o rețetă rapidă de brioșe cu Nutella
27 ianuarie - Ziua prăjiturilor cu ciocolată. Iată o rețetă rapidă de brioșe cu Nutella
27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Desertul perfect trebuie să conţină ciocolată, căci este desertul preferat al oricărei persoane.
Astăzi, cu acest prilej, am ales să prezentăm o rețetă rapidă și delicioasă de brioșe cu Nutella, pentru un gust intens și perfect de ciocolată.
- 250 g făina
- 150 g zahăr
- 60 ml ulei
- 180 ml lapte
- 1 ou
- 1 plic praf de copt
- 1 fiola esență de vanilie
- nutella
- zahăr pudră
Amestecăm într-un bol, ingredientele uscate: făină, zahărul și praful de copt. În alt bol, batem cu un tel oul, adăugam laptele, uleiul și esența de vanilie.
Turnăm treptat amestecul lichid peste cel solid. Amestecăm pana la omogenizare. Așezăm pe o tavă formele de brioșe și punem compoziție să acoperim 3/4 din formă.
Cu o linguriță, punem Nutella pe fiecare brioșă. Dăm tava la cuptorul preîncălzit și îi coacem aproximativ 25-30 minute, la foc potrivit. Îi lăsăm la răcit, apoi îi pudrăm cu zahăr pudra și îi servim. Puteți pune inclusiv fulgi de ciocolată sau alte ornamente delicioase.Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp