Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

28 de județe primesc finanțare pentru noi proiecte de infrastructură. Printre ele, județele Constanța și Tulcea

ro

16 Oct, 2023 16:13 882 Marime text





 
  • Contractele vizează reabilitarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și a rețelelor de canalizare menajeră, echiparea stațiilor de epurare, înființarea unor rețele de alimentare și distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau reabilitarea unor poduri și podețe.

 

„Am primit astăzi, la Ministerul Dezvoltării, așa cum fac în fiecare săptămână de când am preluat mandatul de ministru, vizita unor primari alături de care am semnat noi contracte menite să îmbunătățească traiul de zi cu zi al cetățenilor. Mă bucur să constat că, prin fiecare proiect care prinde viață și la care am pus umărul și noi, oamenii beneficiază de o calitate mai bună a infrastructurii, fie că vorbim despre drumuri, poduri și podețe, alimentare cu apă, canalizare ori rețele de gaze”, a precizat ministrul dezvoltării.


 Între județele care au primit finanțare de Ministerul Dezvoltării, se numără și Constanța și Tulcea.
 
Pentru județul Constanța, localității Băneasa i se va aloca suma de 8,617,571.85 lei, pentru proiectul „Reabilitare drum comunal DCL 475”.

De asemenea, și în județul Tulcea proiectul „Reabilitare și modernizare sistem rutier străzi din municipiul Tulcea”, va primi finanțare în valoare de 36,583,433.54 de lei.
Tot în județul tulcean, comunei Luncavița i se va aloca suma de 22,498,799.10 lei pentru „Înființare rețea de alimentare și distribuție gaze naturale”, iar comunei Ostrov - 3,577,738.36 pentru „Amenajare și modernizare drumuri de interes local”
 
 
 Citește și
Plăți de peste 91 de milioane de lei pentru 107 investiții realizate prin PNDL
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii