Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

6-Vibrația universală a lunii iulie 2024-“nimic fără Dumnezeu“

ro

06 Jul, 2024 08:20 149 Marime text
“De sase ori te va izbavi din necaz si de sapte ori nu te va atinge raul.”Iov 5:19

Vibratia energetica universala pentru luna iulie 2024 este 6 (vibratia lunii 7 plus vibratia anului 2024-8=15=1+5=6) . Aceasta vibratie 6 induce  o lumina puternica asupra familiei, caminului si responsabilitatilor noastre. Ofera mai multe posibilitati de a intari legaturile de familie petrecand un timp de calitate alaturi de cei dragi. Daca exista o situatie tensionata acasa sau daca trebuie sa facem unele schimbari in relatiile noastre, aceasta vibratie 6 ne sustine sa rezovam problemele relationale. Acuma relatia dintre mintea noastra subconstienta si cea constienta este una placuta. Acuma, iertarea si vindecarea sunt unite si boala este depasita.

O luna de vibratie 6 poate aduce responsabilitati sporite si o preocupare mai mare pentru familie, locuinta, cei dragi si prietenii apropiati. Pot aparea si noi responsabilitati la locul de munca. . Energia lui 6 cere corectitudine si adevar in toate aspectele vietii.

Este cea mai buna perioada in care ne putem concentra asupra locuintei si sa o transformam intr-un sanctuar confortabil. Este o luna in care se formeaza sau se reformeaza casatoriile, uniunile, parteneriatele. Relatiile sau asocierile nefericite se pot vindeca sau la polul opus se pot incheia. Este o luna  favorabila pentru iubire, pace, liniste dar gelozia, infidelitatea, pot aduce tensiuni intr-o relatie in care deja exista probleme. Unele relatii devin impovaratoare. Poate aparea partenerul mult visat sau poate fi o luna a ruperii unei relatii.  A venit timpul sa invatam ca iubirea adevarata nu poate face niciodata rau, ea nu poate fi cumparata, vanduta, controlata, manipulata. Cand iubirea neconditionata este  motivatia noastra, aproape orice poate fi atins. “ Incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa-i iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile” este cartea de vizita a acestei vibratii. Este un moment pentru a ierta si vindeca totul prin puterea iubirii. Trebuie sa nu mai judecam pe nimeni dar nici pe noi insine.  Sa nu facem  promisiuni pe care nu le putem onora si sa nu ne asumam responsabilitati care nu sunt ale noastre. Acest lucru poate crea destule resentimente.

6, este o vibratie ce ofera mult magnetism, in consecinta, ar trebui sa fim foarte atenti pe ceea ce ne concentram. Ar trebui sa ne concentram atentia doar pe partea pozitiva a oricarei situatii, pe calitatile unui om, pe iubirea aproapelui, pe iertare si vindecare. Sa cautam solutii pasnice pentru toate problemele si sa permitem celorlalti sa-si traiasca viata fara o judecata constanta.

In plus, aceasta luna nu ne ajuta prea mult in tratarea situatiilor haotice. Ar trebuie sa fim mai atenti, sa observam ce ne aglomereaza viata, ce obiecte, circumstante, relatii, amintiri, aglomereaza viata noastra si ne impiedica sa fim linistiti. Este cea mai buna perioada sa punem capat acestora si sa incepem sa traim dupa cerintele sufletului nostru. Sa nu ne pierdem timpul cu cineva care nu ne pretuieste cu adevarat.

Nu trebuie uitat ca partea intunecata a lui sase simbolizeaza slabiciunile omului, pacatul, ispita, coruptia.  Conform bibliei, sase este numarul omului pentru ca a fost creat in a sasea zi. Sase ne aduce aminte in permanenta ca fara Dumnezeu suntem incompleti, indiferent de ce facem. In orice mod il reprezentam pe sase, acesta inseamna doar imperfectiune daca omul fuge de Dumnezeu. Iar cand fugim de Dumnezeu, vom suferi.

Negativ, aceasta luna 6 poate sa ne faca sa credem ca avem dreptate tot timpul, ca opiniile noastre sunt cele mai bune, sa nu tinem seama de sentimentele celorlalti. Dar lozinca acestei luni trebuie sa fie “ traieste si lasa-i si pe altii sa traiasca “.

A venit timpul sa ne reamintim ca toti gresim, nu exista perfectiune aici pe pamant. Intr-o luna sase, trebuie sa intelegem ca perfectiunea este o calitate a lui Dumnezeu, iar noi, asa, imperfecti cum suntem, trebuie sa ne iubim, sa ne acceptam asa cum suntem, sa-i acceptam pe cei din jur asa cum sunt.

Daca vrem sa se intample minuni in viata noasta, ar trebui sa ne amintim ca suntem incompleti fara Dumnezeu. Slabiciunile noastre ne pacalesc, ne fac sa gresim dar ar trebui sa-l lasam pe Isus sa faca minuni in viata noastra.

Repetati continuu :“Arunc povara mea pe umerii lui Hristos care este in mine si avansez libera! “

Vibratia universala 6  ne va motiva sa pastram echilibrul in viata noastra, sa preluam controlul asupra propriei vieti. Este si un simbol al lucrurilor pozitive care vor intra in viata noastra. Dupa o perioada dificila, aceasta vibratie ne poate ajut sa depasim problemele prin cultivarea pacii si armoniei,

Aceasta vibratie universala 6 ne spune ca suntem binecuvantati cu multe daruri spirituale, abilitati si talente, pentru a depasi toate provocarile. Dar, trebuie sa credem mai mult in noi, sa cautam raspunsurile in noi insine, sa nu invinuim pe nimeni pentru ceea ce viata ne ofera deoarece tot ceea ce ni s-a intamplat sau se va intampla acuma, este un rezultat al propriilor noastre actiuni. Una peste alta, trebuie sa ne legam de Dumnezeu, intrucat  nu putem depasi capcanele vietii, slabiciunile noastre, imperfectiunile noastre, decat prin dragostea lui Dumnezeu.

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 6, 33( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 6, 15, 24. Cei cu vibratia numelui si prenumelui 6 sunt si ei in centru atentiei in aceasta luna 6. Verdele si toate nuantele de verde sunt culori norocoase pentru o luna de vibratie 6. Smaraldul este bijuteria norocoasa a acestei luni.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Binecuvantari divine!

Articol și foto preluate de pe adriana-astro.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii