Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

7/16-Vibrația numerologică a lunii august 2024

ro

02 Aug, 2024 18:29 172 Marime text
Vibrația numerologică a lunii august 2024
 “Eu binecuvântez pe Domnul care mâ sfâtuiește, căci până și noaptea îmi dă îndemnuri inima.” Psalmi 16:7

Suntem pe cale să ne imbarcăm în una dintre cele mai spirituale luni universale: luna universala de vibrație 7 a lunii august 2024 (8+2+0+2+4=16=1+6=7). Putem auzi mai ușor corul îngerilor. Șapte este numărul prin care Dumnezeu stampilează fiecare lucrare a lui.

Fie că vorbim de om, natura, fizica, chimie sau muzica, putem vedea că toate se bazează pe acest număr sacru al lui Dumnezeu. În a șaptea zi, creația a fost finalizata. După a șaptea zi, lumea a fost completa și nimic nu putea fi adăugată la ea, nici nu putea fi luat ceva de la ea. Așa că, lumea a fost perfectă în a șaptea zi. Viața funcționează într-un ciclu de șapte ani. La fiecare șapte ani, corpul și sufletul uman sunt reînnoite. Prin urmare, șapte reprezintă o lume perfectă încoronată de Dumnezeu.

Într-o lună de vibrație 7, căutam adevărul la un nivel mai profund. Este o luna de contemplare și ispășire spirituala. Cel mai adesea, o luna de vibrație 7 este o luna în care putem reflecta mai mult la “ povestea noastră”, să ne cunoaștem mai bine. Dumnezeu s-a odihnit în a 7-a zi iar sufletul nostru instinctiv are nevoie de odihna, relaxare, vacanță, meditație asupra vieții și asupra legilor universale. Este bine să încercam să încetinim ritmul, așa ne putem acorda la această frecvență universală care devine benefică pentru noi, altfel, indisciplina poate crea schimbări dramatice ale stărilor sufletului nostru. Este o lună sensibilă, de introspecție, propice studiului, petrecerii timpului în liniște și pace.

Este timpul să căutam echilibrul în noi și poate de aceeea, putem simți aceasta luna că o luna de așteptare. Este bine să încercam să fim receptivi la îndrumări mai înalte, să dam deoparte dorințele nestăvilite ale personalității noastre și să rugam sinele nostru divin să ne ghideze. Într-o luna de vibrate șapte este mai ușor să ne controlam plăcerile, de fapt, devenim nemulțumiți de placerile pământești, avem nevoie de altceva, de hrana divină. Într-un fel, ni se predă despre suflet ci ceea ce putem face pentru cunoașterea și vindecarea unor rani mai vechi, avem acces la o înțelepciune autentică ce permite că lumina noastră să strălucească mai puternic decât niciodată.

Din punct de vedere relațional, aceasta luna universală poate aduce un sentiment de răceală, distanță, indiferență.

Cu vibrația 16 în portretul numerologic al lunii august 2024, ar trebui să ne așteptam la dificultăți în sfera emoțională, familială, relațională și amoroasă. Aceasta lună poate fi ciudata și chiar neobișnuită. Se pot întâmplă diferite evenimente extraordinare, datoriile vechi vor ieși la suprafață în cel mai nepotrivit moment și ne vom simți dezechilibrați. Poat fi un moment greu din punct de vedere emoțional, se poate să ne simțim pierduți și abandonați. Putem să fim obligați să ne confruntam cu izolarea, singurătatea, separări, diverse dileme, prieteni neloiali, căderi spectaculoase, evenimente extreme. Aceasta perioadă poate părea că o tornada care distruge orașul, dar într-adevăr este doar o reorganizare a vieții noastre.

Nimeni nu spune că este ușor dar după ce tornada a trecut, ne putem simți reînnoiți, ușurați și mai fericiți decât am fost înainte. În mai multe moduri, numărul 16 ar putea însemnă prezenta unor provocări și încercări care ne vor testa puterea și curajul și care au rolul să ne pregătească pentru lucruri mult mai mari. Aceasta vibrație ne va oferi și instrumentele necesare pentru a găsi o modalitate de a rezolva adversitățile, aduce oameni noi care să lumineze calea pe care încercam să o găsim. De asemenea, această lună ne va învață cum să fim recunoscători. Suntem ajutați să evaluăm corect tot ceea am primit, ce negljam, talentele pe care le avem, momentele bune din viață noastră, momentele care au adus pierderi și confuzie. Indiferent de momentele bune sau rele, trebuie să învățam să fim recunoscători pentru tot ceea ce avem deja, să mulțumim lui Dumnezeu pentru darurile primite.

Tot ceea ce se întâmplă în viață noastră are drept scop să ne facă mai buni și să acționam în acord cu legile divine și nu cu legile pământești. Așa că trebuie să acceptăm că punctele noastre de vedere nu sunt întotdeauna corecte iar legile destinului sunt prea complicate daca nu ne lăsăm călăuziți de divinitate, de spiritul nostru divin. Trebuie să acceptăm această călăuzire, să facem acest lucru cu multa iubire și nu cu ură.

Credință este puntea de legătură cu divinitatea, ne ajuta să trecem cu bine prin experiențele grele înscrise în destinul nostrum În tarot dar și în numerologia chaldeana(veche), 16(1+6=7) este ilustrat că un “ turn lovit de un fulger de unde cade un om cu o coroană pe cap”. Asta arată că puterea acestei vibrații compuse avertizează asupra unei fatalități ciudate, pericol de accidentare, dejucarea unui plan josnic, distrugeri, plati pentru răul făcut în trecut.

Căderea adusă de vibrația 7 apare pentru oamenii secretoși, angajați în fel de fel de conspirații pentru a-și îmbunătăți poziția sociala indiferent de prejudiciile aduse celorlalți. Mândria exagerată, vanitatea, răzbunarea pot crea dificultăți majore acuma. Vibrația 7 este adesea destul de stranie deoarece ea poate demasca activitățile secrete și poate conduce la decepții Într-o luna de vibrație 7 ne putem îmbunătăți karma prin compasiune și sprijin necondiționat, să încercam să nu disprețuim comportamentul celorlalți, să învățam să ne stăpânim temerile ( de abandon, că nu suntem apreciam așa cum ar trebui, boala, etc.).

Snobismul poate crea multe probleme acuma. Numărul șapte vorbește despre uniunea dintre cer și pământ care este demonstrată frecvent în Biblie : șapte biserici, șapte stele, șapte peceți, șapte fraude, șapte trâmbițe și șapte spirite.

Perfecțiunea s-a realizat în ziua a șaptea. În Scriptura, numărul 7 reprezintă perfecțiunea sau integritatea și are o semnificație importanta, deoarece Dumnezeu însuși a introdus acest număr pentru a marca finalizarea lucrării Sale. Iar vibrația 7 a lunii august 2024 poate aduce un sfârșit, o plata karmica ce eliberează, o pierdere ce poate cauza o mare suferință morala. În același timp, numărul 7 este asociat cu puterea divina, credință profunda, harul lui Dumnezeu. Isus a săvârșit 7 minuni în ziua sfânta a Sabatului lui Dumnezeu, arătând harul și bunătatea lui Dumnezeu pentru cei care au credință: “ Atunci a zis omului aceluia: “Întinde-ți mana!” El a întins-o, și mana s-a făcut sănătoasă că și cealaltă.” Matei 12:13

Aceasta luna universala 7 poate aduce un răspuns la rugăciunile noastre, o minune, o binecuvântare, iluminare, încurajare și putere. Este cea mai bună lună în care trebuie să ne aducem aminte de noi, de sufletul nostru, de originea noastră divină, să repetam mereu: “ începând de astăzi aleg să mă iubesc pe mine însămi, aleg să fiu bun cu mine, să mă accept așa cum sunt” .

Așa cum Curcubeul este format din șapte culori și este un semn pentru toți oamenii de la Dumnezeu, și aceasta luna de vibrație universală 7 poate fi o luna curcubeu, o luna în care Dumnezeu își aduce aminte de legământul Sau că nu ne vă distruge și să înțelegem că doar viață planificată de Dumnezeu este de succes.

A sosit timpul să întărim conexiunile noastre cu divinul, cu energia Universului. Toți ne confruntam cu momente bune și rele. Ceea ce ne face diferiți este modul în care depășim provocările și ce fel de oameni ieșim din fiecare lupta. Să alegem să fim puternici, înțelepți și umili. Așa totul devine mai clar și vom ști, intuiția ne va șopti ce cunoștinte trebuie consolidate și ce abilitați trebuie dezvoltate pentru a ne atinge scopul vieții. Să ne deschidem inima și mintea și să urmăm direcțiile pe care ni le oferă Universul la momentul potrivit. Este luna trezirii spirituale și a iluminaarii.

Apar fel de fel de semne, simboluri, coincidențe, pentru a ne trezi și care ne conduc la misiunea noastră divină Aceasta luna de vibrație universal 7 poate fi benefica pentru cei născuți pe 7, 16, 25, cei care au vibrația numerologicală 7 la destin( se aduna toate cifrele din data de naștere), care au vibrația numelui 7( expresia numelui, vibrația sufletului-vocalele din nume, vibrația personalității-consoanele din nume).

Galbenul pal, verdele pal și culoare albastra sunt norocoase pentru o vibrație 7 iar albul poate fi o culoare utila. Lazuli Lapis(piatra raiului, piatra faraonilor) și piatra ochi de pisică sunt cele mai potrivite pentru un 7.

 
Adriana Tudosa



Articol și foto preluate de pe adriana-astro.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii