Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A apărut un nou model Kindle! Este disponibil din 4 decembrie

ro

17 Oct, 2024 13:33 160 Marime text
Kindle, Sursa foto: Wikipedia






 
  • Amazon a lansat primul său model color a cititorului său de cărţi electronice Kindle.

„Conceput pentru a oferi o culoare bogată şi asemănătoare hârtiei” pentru coperţi şi sublinieri, Kindle Colorsoft Signature Edition este primul model color al seriei, potrivit știripesurse.ro. Acesta este rezistent la apă, se încarcă wireless, promite întoarceri rapide ale paginilor şi o autonomie ce poate ajunge şi până la opt săptămâni. Kindle Colorsoft Signature Edition va costa 280 de dolari şi va fi livrat din 30 octombrie.

De asemenea, Amazon a lansat și Kindle Scribe, noul cititor de cărţi electronice şi dispozitiv pentru însemnări al companiei, pe care se poate scrie folosind Amazon Premium Pencil. Însemnările pot fi adăugate direct în paginile cărţilor sau într-un panou lateral care poate fi ascuns şi pot fi acum rezumate cu ajutorul AI-ului. Noul Kindle Scribe costă 400 de dolari şi va fi disponibil din 4 decembrie.

Paperwhite, cea mai populară serie Kindle, face saltul la un ecran ceva mai mare, de 7 inch, dar este mai subţire şi promite o autonomie de până la trei luni. Noul Kindle Paperwhite este disponibil imediat şi costă de la 160 de dolari cu stocare de 16GB.
 
De asemenea, un nou model entry-level Kindle este disponibil pentru 110 dolari, cu ecran 300 ppi şi 16 GB stocare.



Citește și
 Un angajat român al Amazon a dat în judecată gigantul american și a câștigat
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii