Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A demarat licitaţia pentru curăţenia plajelor

ro

19 Mar, 2011 01:51 1170 Marime text
Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a demarat procedura de achiziţie pentru curăţarea plajelor în acest sezon estival.

Contractul privind „Servicii de curăţare a suprafeţelor de plajă aferente litoralului Mării Negre în sezonul estival 2011", include servicii de curăţare a plajelor şi servicii privind deşeurile menajere.

Serviciile de curăţare a suprafeţelor de plaja aferente litoralului Marii Negre vor fi prestate pe următoarele tronsoane: tronson 1 - Năvodari, Mamaia şi Constanţa, tronson 2 - Eforie Sud, Costineşti şi tronson 3 - Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche. Valoarea estimată a contractului este de 3.431.531,2 lei fără TVA, adică de peste 34 de miliarde de lei vechi.

Potrivit anunţului de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Public (SEAP), garanţia de participare la licitaţie este de 68.000 de lei, garanţia de bună execuţie de 5% din valoarea contractului fără TVA, iar finanţarea se asigură din surse proprii.

Ofertanţii trebuie să aibă o cifră de afaceri globală, pe ultimii trei ani, de minim 3.400.000 de lei şi, totodată, să facă dovada deţinerii unui atelier de reparaţii utilaje şi mijloace de transport, să deţină acord de depozitare deşeuri şi alge şi un acord de colaborare pentru servicii de scufundare marină. De asemenea, trebuie să aibă în palmares servicii similare prestate cu o valoare totală de minim 1.700.000 de lei. Tipul procedurii este licitaţia deschisă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Deschiderea ofertelor este programată să aibă loc pe 2 mai, începând cu ora 13.00, la sediul ABADL. În anunţul de participare publicat în SEAP se mai precizează că vizualizarea amplasamentului se va face cu zece zile înainte de data limită de depunere a ofertelor, locul de întâlnire fiind plaja Belona din Eforie Nord. Data şi ora stabilite pentru vizitarea amplasamentului vor fi publicate în SEAP, ataşat anunţului de participare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii