Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A demarat licitația pentru înființarea celor două centre de colectare prin aport voluntar în municipiul Constanța

ro

29 Jul, 2024 12:47 161 Marime text
 
Primăria Constanța cumpără lucrări de exeucție, inclusiv servicii de proiectare (DTAC, DTOE, PT+DE) și asistență tehnică pentru realizarea obiectivului de investiții „Înființare centre de colectare prin aport voluntar în municipiul Constanța”.

La nivelul municipiului Constanța, vor fi înființate două centre de colectare cu aport voluntar:

Centru cu aport voluntar 1 – DN3A, lot 1/1, Municipiul Constanța, județul Constanța, înscris în Cartea Funciară nr. 257641 teren cu o suprafață de 7.108 mp;

Centru cu aport voluntar 2 – DN3A, lot 1/2, Municipiul Constanța, județul Constanța, înscris în Cartea Funciară nr. 257542 teren cu o suprafață de 6.372 mp.

Proiectul propune înființarea a câte unui centru de colectare prin aport voluntar conform proiectului tip cu două tipuri de containere – închise și deschise și dotările aferente proiectului tip. Containerele deschise vor fi acoperite cu o copertină cu structură metalică.
 
Drumurile și platformele vor fi realizate din beton și mixturi asfaltice conform proiect tip rezistente la gabarit mare.
 
Alimentarea cu energie, apă și canalizare se face de la rețeaua existentă în zonă.
 
Lucrările ce urmează a fi executate sunt: Organizare de șantier, Terasamente Execuție rețele apă/canal/electrice și montaj echipamente, Execuție platforme betonate, Execuție fundații și copertină metalică, Execuție drumuri și accese din beton/mixtură asfaltică, Execuție instalații electrice și sanitare, Execuție împrejmuire ,Achiziție echipamente și montaj echipamente și dotări ,Execuție racorduri la utilități, Aducerea terenului la starea inițială și refacere spații verzi și Marcaje și indicatoare .


Pe terenul pe care vor fi amplasate cele două centre de colectare se vor executa următoarele lucrări: Platformă carosabilă pentru amplasarea containerelor de tip ab-roll pentru deșeuri și circulația autoturismelor cetățenilor care aduc deșeuri, respectiv a camioanelor (cap tractor) care aduc/ridică containerele de mai sus Platformă betonată pentru amplasarea containerelor de tip baracă Canalizare și bazin de retenție pentru colectarea apelor pluviale Zonă verde cu gazon și plantație perimetrală de protecție Copertină pe structură metalică ușoară (conform proiect de rezistență) pentru protecția containerelor deschise Împrejmuire a amplasamentului cu gard din panouri bordurate prinse pe stâlpi rectangulari din oțel, cu poartă de acces culisantă – acționare manuală În zona de acces principal se va monta un cântar carosabil pentru camioane (cap – tractor)  

Valoarea totală estimată este de 4.281.364.48 lei.

Achiziția se referă la un proiect și/sau program finanțat din fonduri ale Uniunii Europene prin Planul National de Redresare și Reziliență (PNRR).
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chițac, primar al municipiului Constanța; Ionuț Rusu, viceprimar al municipiului Constanța; Fulvia Antonela Dinescu, secretar municipiu; Georgeta Gheorghe, director executiv Direcția financiară;
Oana Dobre, șef serviciu financiar buget;Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate; Ilie Daniela, inspector serviciul contabilitate; Alin Cezar Vintilă, director executiv Direcția logistică; Andreea Stan, director executiv adjunct Direcția logistică;Georgescu Raluca Florenta, director executiv Directia servicii publice și Manea Nilghiun, șef serviciul salubritate și spații verzi.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21.08.2024 ora 15:00 în SEAP.

Oferta stabilită ca fiind câștigătoare va fi oferta care va obține cel mai mare punctaj rezultat prin însumarea punctajelor obținute de componentele tehnice și componenta financiară.

În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul maxim obținut la factorul „Experiența specifică în obiectul contractului a experților cheie”.

Dacă si după această departajare există egalitate, se vor departaja după punctajul obținut la factorul ”Perioada de garanție a lucrărilor”.

În situaţia în care egalitatea se menţine, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, şi oferta câştigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică, conform prevederilor art. 139 alin. (3) din HG nr. 395/2016, cu modificările și completările ulterioare.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii