Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 08 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început Campionatul „Cupa 25 Octombrie”, cu prilejul Zilei Armatei, la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța

ro

08 Oct, 2024 15:20 162 Marime text
Sursa foto: Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța



 
  • La Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța a început Campionatul „Cupa 25 Octombrie” la fotbal, baschet, șah și volei mixt, organizat cu ocazia Zilei Armatei României. 
 
La Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța a început Campionatul „Cupa 25 Octombrie” la fotbal, baschet, șah și volei mixt, organizat cu ocazia Zilei Armatei României.
 
 
Ziua Armatei, sărbătorită annual, pe 25 octombrie, marchează eliberarea ultimelor teritorii românești în 1944, un moment important din cel de-al Doilea Război Mondial.
 

„Prin acest campionat, elevii își dezvoltă spiritul de echipă și competiție, valori fundamentale în formarea viitorilor militari”, spun reprezentanții Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța .

Marcată anual, începând din 1959, ziua de 25 octombrie a devenit un reper moral în ceea ce înseamnă respectul pentru armata română, pentru jertfa ostașilor noștri, pentru eroii care i-au lăsat în urmă pe cei dragi și care au pornit pe calea dreptății și libertății.

 
 
 
 
Citește și
Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța, la ceas aniversar
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii